Postupné vypisování textu do konzole – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Postupné vypisování textu do konzole – .NET – Fórum – Programujte.comPostupné vypisování textu do konzole – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JiriVavru0
Návštěvník
29. 11. 2008   #1
-
0
-

Zdravím
Mám dotaz, jak by se dalo udělat postupné vypisování textu (napr. ze souboru) do konzole..
Napadá mě jedině použít cyklus while a sleep thread po vypsání znaku...ale navím zda je to dobrý nápad.

Díky za každou radu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.4.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
29. 11. 2008   #2
-
0
-

mrkni jak je udelanej tail -f ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JiriVavru0
Návštěvník
29. 11. 2008   #3
-
0
-

Co je to prosímtě tail -f ?

EDIT: Zjistil jsem, že je to příkaz Unixu, vypisující určitý počet řádků souboru..
To ale v C# nevyužiji ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.4.–
KIIV+42
God of flame
29. 11. 2008   #4
-
0
-

To JiriVavru : no muzes mrknout na zdrojove kody a c# neni zase tak daleko od c ..
a je to i pod win .. resp da se sehnat jako soucast UnixUtils .. ja to mam na vsech kompech kde sem no :D pouzivam furt linuxovy prikazy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JiriVavru0
Návštěvník
29. 11. 2008   #5
-
0
-

Já jsem měl ale na mysli text, vypisovaný z textového souboru do konzole programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.4.–
KIIV+42
God of flame
29. 11. 2008   #6
-
0
-

tak to pak po kazdym vypsani sleep...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JiriVavru0
Návštěvník
29. 11. 2008   #7
-
0
-

No a když chci vypisovat jednotlivá písmena?
Tak to bych musel nejprve nějak parsovat?Nebo jakou metodu na to použít?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.4.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
29. 11. 2008   #8
-
0
-

using System.Threading


void VypisText(string text, int delay)

{
for (int i = 0; i < text.Length; i++)
{
Console.Write(text[i]);
Thread.Sleep(delay);
}
]


Myslim ze by sa dalo pouzit nieco ako:
foreach (char c in text) { }

len si nespominam z hlavy teraz ci String implementuje IEnumerable (ako napr. array, alebo IList), nikdy som to nepotreboval (u stringu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.157.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý