Fórum › Offtopic
Programujte.com se stalo cílem jednoho ze svých témat!
To crAzY^ : musis dat exception u certifikatu, pokud pouzivas FF3...taky jsem to malem prehledl... :)
To Anonymní uživatel : nejak mi unika smysl toho clanku....
To crAzY^ : Je to jenom neplatný bezpečnostní certifikát.
Ve stručnosti:
Programujte.com se stalo cílem jednoho ze svých témat!
Pokud se alespoň občas podíváte na programujte.com, pak jistě víte, že jedno z jejich témat je Glosy. Mám ovšem ten dojem, že si nikdo z programujte neuvědomuje do jaké situace se nevědomky dostali a jaká z toho bude glosa tady na Síťujte.net:-D
Pokud si na Programujte.com přečtete článek „Důležité: změny čtenářských účtů“ a podíváte se do diskuze k článku najdete jistě odkaz an portál soom.cz. Tam se autor zmiňuje o tom, jaké má programutje.com mezery v zabezpečení a jak je sám autor článku na soom.cz zneužívá(všechny odkazy najdete pod článkem).
Vtip je v tom, že Programujte.com s portálem SOOM.cz spolupracuje a zároveň se navzájem poškozují. Jediné co Vám mohu nabídnout jako důkaz a myslím, že bude dostačující, budou následující screenshoty a odkazy.
http://www.soom.cz/index.php?name=bugtrack/show&thread_id=1101
Jinak by mě celkem zajímal význam tohoto téma...
Já taky význam nepochopil, mohl by nám to všem nechápavým prosím autor tématu vysvětlit? :)
ne taky nechapu..
nekdo se tam chlubi ze "hacknul" Curovi jeho prichozi PM a Curo mu na to akora odpovedel ze mu chodi jen ty kte lidi sou neschopni napsat Curo s velkym pismenem..
je to trapnost, navíc bych se vůbec nedivil kdyby autorem tohoto tématu byl sám autor toho článku...
dál k autorovi článku, fakt si myslíš že portál SOOM poškozuje programujte.com? do jejich diskuze si každej může napsat co chce, nepředpokládám že by SOOM odpovídal za všechny diskuze co se tam vedou...
autorem clanku jest "psenik", vizte http://programujte.com/index.php?akce=karta&ctenar=psenik
Musím Vás sklamat:-D psenik nejsem, ale situjte.net navstevuju stejne casto jako programujte.com. Nechápu že jste to nepochopili:-D Ve ztručnosti: Programujte.com je v partnerském svazklu se SOOM.cz a přitom jsou mezi nimi rozpory(viz link na SOOM v tom článku)
To Anonymní uživatel : vic se podivuju nad smyslem clanku, nez tohoto vlakna...
pokud vim, tak prispevek, na ktery vede odkaz v clanku, je umisten na verejnem foru, kam muze prispivat kazdy, tudiz soom.cz jako takovy, nema s obsahem prispevku nic spolecneho...nebo jsi snad ocekaval, ze cele vlakno skryji za neprostupnou oponu v podobe cenzury?Ve ztručnosti: Programujte.com je v partnerském svazklu se SOOM.cz a přitom jsou mezi nimi rozpory(viz link na SOOM v tom článku)
psenik ja magic, a cely uz je to "znamy" pekne dlouho. tento topic ma cil jediny, zvysit mu navstevnost.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Portál na svých stránkách — založil Začátečník
Nove usporadani temat — založil peter
Z jednoho řetězce tři — založil SuperAdmin
Sloučení obrázků do jednoho — založil Lolo24
Moderátoři diskuze