Meta tagy a ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Meta tagy a ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.comMeta tagy a ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
2. 12. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Chci se zeptat, jestli se správně meta tagy píší do hlavičky v Master Page. Jedná se o to, že například odkaz na StyleSheet se uvádí v web.config, a to pomocí themes. Zajímalo by mě, jestli je něco podobného i pro meta tagy

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
2. 12. 2008   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : Ne, není. Resp. na to nelze přímo odpovědět. Způsobů může být mnoho (ať už pro CSS, MetTagy nebo třeba scripty).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
2. 12. 2008   #3
-
0
-

Můžeš prosím uvést některý ze způsobů???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
2. 12. 2008   #4
-
0
-

Krom databází

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
2. 12. 2008   #5
-
0
-

ASP.NET je velice modulární framework, takže můžeš všechno dělat po svém.

CSS - Themes můžeš a nemusíš používat. Pokud zvolíš theme, budou se linkovat všechny CSS styly ze složky se skinem. Pokud ne, můžeš linkovat soubory ručně v hlavičce stránky. Ani jeden ze způsobů není vyloženě lepší než ten druhý.

MetaTagy - Buď zapisuješ přímo do hlavičky nebo vkládáš při načtení stránky (např. po záskání údajů z DB) nebo si můžeš nadefinovat nové vlastnosti stránek (Keywords, Author, apod.).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #6
-
0
-

Díky moc.
A co se týče toho App_Theme.

Mám v web.confing nastaveno, že se má používat určité téma. Po vyrendrování, se tag <link rel="Stylesheet ..... uvádí těsně před konec hlavičky, tj, těsně před </head>.

Já bych potřeboval, aby se ten tag umistoval hned pod tag title.


Jde to nějak???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Japo0
Návštěvník
3. 12. 2008   #7
-
0
-

Pochybuji, že to jde, zkus hledat na internetu.

Mimochodem, na co to potřebuješ? Jestli chceš mít "hezký kód", tak ten jde stejně s ASP.NET udělat jen těžko. Na co taky, když je určen jen pro webový prohlížeč a naprostá většina uživatelů do něj nekouká.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
3. 12. 2008   #8
-
0
-

To Anonymní uživatel : Nic ti nebrání vytvořit HttpModul a výslednej kódu upravit, případně nahradit tu část, která se o vkládání tagu <link> stará. Ale ne, žádnou standardní cestou to pokud vím změnit nedje.

To Japo : Nikoliv. Hezký kód není problém, ale je to k ničemu (jak jsi správně poznamenal).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý