Vkladanie na server Failed – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vkladanie na server Failed – PHP – Fórum – Programujte.comVkladanie na server Failed – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kol
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 12. 2008   #1
-
0
-

chcem vlozit na server (localhost) subor cez hidden, a nechce mi to poslat naozaj netusim co s tym je

<?php

$uploaddir = 'uploads/'; // Relative path under webroot
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);
if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile)) {
echo "File is valid, and was successfully uploaded.\n";
}
else {
echo "File uploading failed.\n";
}
?>



kod je to z w3c ale ani ten mi nefunguje, takze fakt netusim co stym je, nakoniec mi napise ze failed

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
3. 12. 2008   #2
-
0
-

cez input=hidden?? ak hej tak to nejde

uzivatel musi subor sam vybrat.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Santas0
Věrný člen
3. 12. 2008   #3
-
0
-

ved ako chces uploadnut od uzivatela subor, ked ho nevyberie?:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #4
-
0
-

nepochopili sme sa tak dodavam

<html>

<body>

<form name="upload" action="uploadFile.php" method="POST" ENCTYPE="multipart/formdata">
Select the file to upload: <input type="file" name="userfile">
<input type="submit" name="upload" value="upload">
</form>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
marioff0
Expert
3. 12. 2008   #5
-
0
-

chcem vlozit na server (localhost) subor cez hidden, a nechce.....

:smile1: inak sa to asi pochopit neda

pozri sa ci ma priecinok kde ukladas ten subor (uploads) dostatocne prava ..chmod..


To Santas : mozno tak ze by si si sam zadal subor do inputu napr. C:/Windows/system32/nejaky_dolezity_subor.bla

to by bola paseka :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #6
-
0
-

nastavil som chmod na 0755 a stale failed

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #7
-
0
-

chmod som nastavil na 0755 a nic stale to iste, failed

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
marioff0
Expert
3. 12. 2008   #8
-
0
-

toto som teraz vyskusal islo to...

if(isset($_FILES['userfile'])) {

$target = "uploads/".basename($_FILES['userfile']['name']) ;

if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'],$target)) { echo "OK!"; }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #9
-
0
-

:smile5: No ale mne nie ak robim co robim tak sa mi v foldery uploads nic neobjavi

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
marioff0
Expert
3. 12. 2008   #10
-
0
-

a skusal si to aj inde ako na localhoste?? skus... urco mas chybu niekde v ini v tvojom stroji

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #11
-
0
-

jenze 755 bude fungovat pouze pro vlastnika... pokud (a taky to na linuxu tak bude) je ale httpd pod userem apache tak si neskrtne...

jedine dat chown ja:apache adr/
a pak chmod na 775

tj nastavit adresar jako svuj ale skupinu apache... a pak povolit zapis skupine... a nebo proste dat chown apache:apache a pak by to mohlo mit prava

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #12
-
0
-

neviem niesom si isty ale v tomto to asi nebude lebo php som skusal nahrat aj na web-server a tam to neslo tak isto ani tam to neslo okopiroval som kod, a nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #13
-
0
-

tak zkus na tom miste kam se pokousis nahrat ten soubor nejakej soubor vyrvorit a neco do nej zapsat... hned se ukaze jestli muzes nebo nemuzes zapsat

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #14
-
0
-

to v islo v poriadku cez PSAD som tam ulozil prve co som mal otvorene ale islo to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #15
-
0
-

ale to potrebuje testnout ze scriptu!
ty evidentne prava mas ale co server....

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #16
-
0
-

vytvori ale nic nezapise ale priamo v priecinku www mi vsetko funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #17
-
0
-

oprava funguje zapis aj do subfolderu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #18
-
0
-

jak vypada ten script?

<?php
$fo = fopen('neco.txt', 'w');
if ( !$fo ) {
die('nejde otevrit pro zapis');
}
fwrite($fo, "zapsano!");
fclose($fo);
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #19
-
0
-

presne tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #20
-
0
-

tak by to nemelo mit problem... kdyztak dej absolutni cestu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #21
-
0
-

lenze to nemoze pracovat tym sposobom ze urcim suboru uplnu cestu ved mi to kazdy firewall zablokuje ked zo serveru mi bude zapisovat do HD, malo by to ist ale ja vobec netusim preco to nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #22
-
0
-

?? ve scriptu...
taky muzes testnout presouvani souboru primo

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #23
-
0
-

a ked nebudem poznat uplnu cestu?(neviem ci rozumiem tomu co mi chces povedat)-neviem s akym suborom chce uzivatel pracovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2008   #24
-
0
-

cesta ve ktere je script je jeden z klicu $_SERVER

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 12. 2008   #25
-
0
-

podla mna robim nikde chybu, kdeze kopirujem poslany script a aj na web-server , lenze zatial netusim kde

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.144.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
3. 12. 2008   #26
-
0
-

Tak postni KOMPLETNÍ kód včetně HTML.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
DragonBehemont0
Super člen
4. 12. 2008   #27
-
0
-

To kol : možná je to trošku blbá otázka, ale jakou máš stromovou strukturu složek? Další problém může být třeba, že máš rozdílné velikosti písma. Nehlásí to nějakou chybovou hlášku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
DragonBehemont0
Super člen
4. 12. 2008   #28
-
0
-

To DragonBehemont : Taky třeba můžeš místo toho zdrojáku jen zkusit vypsat $_FILES, ať víš, jestli Ti tam něco vůbec přišlo. Je plno možností, kde mlže být problém, buďto již zmiňované přístupová práva, případně špatně zadaná cesta pro upload (souvisí s velikostí písma a stromovou strukturou složek), dále třeba taky omezení velikosti souboru v php.ini. Osobně bych asi nejdříve zjistil, jestli mi tam vůbec nějaký soubor přišel přes print_r($_FILES['userfile']);. Pokud Ti tam soubor přijde, tak hledat chybu právě v přístupových právech a následně třeba zkusit změnit cestu, buď na $uploaddir = './uploads/';, nebo úplně vynechat tu složku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
DragonBehemont0
Super člen
4. 12. 2008   #29
-
0
-

Zkus to s tímhle zdrojákem:

<html>

<body>

<form name="upload" action="uploadFile.php" method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data">
Select the file to upload: <input type="file" name="userfile">
<input type="submit" name="upload" value="upload">
</form>

</body>
</html>
...měl jsi tam špatně atribut ENCTYPE

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #30
-
0
-

DragonBehemont
Dakujem, velmi si mi to zjednodusil. myslim ze je to vyriesene keby nie budem sa pytat dalej, keby som si s tym zase nevedel pomoct

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.159.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Download Failed — založil Pheggas

Vkladanie do ScrolledText — založil kylexy

Vkladanie bbCodu — založil devilfish

Vkladanie do databázy — založil Peter

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý