C# a PC speaker – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# a PC speaker – .NET – Fórum – Programujte.comC# a PC speaker – .NET – Fórum – Programujte.com

 

JiriVavru0
Návštěvník
3. 12. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, nedaří se mi rozchodit PC speaker u aplikace.

Metoda je zapsána takto:

 [DllImport("kernel32.dll")]

public static extern bool Beep(int BeepFreq, int BeepDuration);
Beep(900, 1000);

A odpovídající using je doplněn
using System.Runtime.InteropServices;


Co dělám špatně, že speaker nevydá ani ň ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.5.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
4. 12. 2008   #2
-
0
-

To ze moderne PC uz asi nemaju pc speakre? :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.157.–
mephi0
Expert
4. 12. 2008   #3
-
0
-

mnn napsal:
To ze moderne PC uz asi nemaju pc speakre? :smile5:


no to si mu veľmi nepomohol. Kto tvrdi že "moderny" pc nema pc-speaker ? To je blbosť, stavim sa že je viac tých s pc-speakrom ako tých bez. A na druhu stranu ako vieš aky ma jiriVavru pc ? ...

To JiriVavru : http://sharpertutorials.com/beeping-the-pc-speaker-in-c/ Neskušal som ale oni tam maju Kernel s veľkym K nie je to ten problem ? btw zostavi sa to bez warningov ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
JiriVavru0
Návštěvník
4. 12. 2008   #4
-
0
-

Je to otázka speakeru..na desktopu mi to funguje, kdežto na notebooku ne..tam bych musel využít přehrání zvuku..což miv kozolové aplikaci asi jen tak nepůjde, aniž bych tedy spustil nějakou extermí aplikaci..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.13.–
4. 12. 2008   #5
-
0
-

To JiriVavru : Proč myslíš, že nepůjde?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
4. 12. 2008   #6
-
0
-

DirectX,Multimedia Subsystem (winmm.dll, waveOutOpen...) -> google.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.157.–
rudolf_franek0
Stálý člen
7. 12. 2008   #7
-
0
-

ja to zkousel a me to chodi - nemas speaker nejak disablovany (pres BIOS?) nebo nemas vytazeny kabel na desku/pripadne zapojeny obracene - tedy: jine aplikace do speakeru pousteji zvuk ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
7. 12. 2008   #8
-
0
-

To rudolf_franek : On prostě na notebooku nemá speaker, už vyřešeno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
rudolf_franek0
Stálý člen
7. 12. 2008   #9
-
0
-

aha uz jsem si vsimnul :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý