Object to string – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Object to string – .NET – Fórum – Programujte.comObject to string – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #1
-
0
-

Jak se dá převést proměná object na string???

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
4. 12. 2008   #2
-
0
-

Každý objekt má metodu s názvem ToString, to nestačí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #3
-
0
-

No, na to jsem přišel, ale vznikne chyba: Typ object nelze implicitně převést na typ string. Existuje explicitní převod (nechybí výraz přetypování?)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #4
-
0
-

omyl:

Podrobnosti o výjimce: System.NullReferenceException: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
KIIV+42
God of flame
4. 12. 2008   #5
-
0
-

To Anonymní uživatel : tim sis asi i odpovedel na to proc ti to nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #6
-
0
-

česky... !!!! :-)

Z toho chápu akorát to, že je v tom chyba...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Osiris0
Stálý člen
4. 12. 2008   #7
-
0
-

To Anonymní uživatel : Vždyť ti to napsalo česky, že "Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.". Nerozumíš češtině?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.130.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #8
-
0
-

hm, česky umím, ale nevím co znamená Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Osiris0
Stálý člen
4. 12. 2008   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel : Znáš alespoň základy programování? Víš, co je to null hodnota?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.130.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #10
-
0
-

null hodnota vím co je... v programování jsem začátečník

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
forstec0
Návštěvník
4. 12. 2008   #11
-
0
-

No prostě voláš metodu na objektu, který není vytvořen.

TvujObjekt promenna=new TvujObjekt();


a melo by to jit, snad, jestli jsem to dobře pochopil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.141.–
forstec
Osiris0
Stálý člen
4. 12. 2008   #12
-
0
-

No pokud víš, co je null hodnota, tak nutně musíš vědět, co znamená "Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. ".

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.130.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #13
-
0
-

no nevím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Osiris0
Stálý člen
4. 12. 2008   #14
-
0
-

To Anonymní uživatel : No pokud má proměnná hodnotu null, znamená to, že proměnná není nastavena na instanci objektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.130.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #15
-
0
-

ale ona má hodnotu ... ( Request.RawUrl )

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Osiris0
Stálý člen
4. 12. 2008   #16
-
0
-

To Anonymní uživatel : Chápeš rozdíl mezi atributem a hodnotou atributu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.130.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 12. 2008   #17
-
0
-

už to mám:

object b;
string s = (string)b;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
forstec0
Návštěvník
4. 12. 2008   #18
-
0
-

Anonymní uživatel napsal:
už to mám:

object b;
string s = (string)b;



Pořád nemáš instanci objektu...musíš zavolat konstruktor :smile15:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.141.–
forstec
4. 12. 2008   #19
-
0
-

To Anonymní uživatel : Ale pozor, to není totéž. Pokud objekt bude typu int, tak to nebude fungovat a teprv ne, pokud nedojde k inicializaci objektu. Myslím, že je zde každá rada drahá, nastuduj si teorii.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
4. 12. 2008   #20
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.157.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

Object Inspector — založil infomf

Třída object v c++ — založil Porcepoque

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý