Nefunkcni kod ? help – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunkcni kod ? help – C / C++ – Fórum – Programujte.comNefunkcni kod ? help – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

uGo0
Duch
4. 12. 2008   #1
-
0
-

#include <iostream>

using namespace std;

int main()
{

cout <<"Zadajte operaciu ktoru chcete spravit\n";

cout <<"Pre + zadajte 1 pre - 2 pre * - 3 a pre / - 4 \n";

int vstup;
signed short a, b;
signed short int s=a+b;
signed short int o=a-b;
signed short int d=a*b;
signed short int c=a/b;

cin >>vstup;

switch(vstup){
case 1:
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>a;
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>b;
cout <<"vysledok je "<<s<<"\n";
system("PAUSE");
break;

case 2:
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>a;
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>b;
cout <<"vysledok je "<<o<<"\n";
system("PAUSE");
break;

case 3:
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>a;
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>b;
cout <<"vysledok je "<<d<<"\n";
system("PAUSE");
break;

case 4:
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>a;
cout<<"zadajte cislo\n";
cin >>b;
cout <<"vysledok je "<<c<<"\n";
system("PAUSE");
break;

default:
cout<<"ERROR\n";

system("PAUSE");

return 0;
}
}


neviete mi poradit co tam mam zle furt mi to nake kraviny vypisuje zdy zly vysledok ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.93.75.–
Earl Cash0
Věrný člen
4. 12. 2008   #2
-
0
-

To uGo : letmo jsem to proletl ocima a problem je nejspis v tom, ze provadis mat. operace s promennymi, kde je nejaka neznama hodnota...jednoduse ty vypocty hod do "case" pred vypis vysledku....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
uGo0
Duch
4. 12. 2008   #3
-
0
-

us to fici thx

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.93.75.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý