HELP,PLS VISUAL STUDIO – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

HELP,PLS VISUAL STUDIO – Visual Basic – Fórum – Programujte.comHELP,PLS VISUAL STUDIO – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jana
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
4. 12. 2008   #1
-
0
-

PROSIM PORADTE, zajimalo by me jestli se v ms visual studio da udelat program v visual basic aniz by koncovy uzivatel mel nainstalovany framework pls poradte thx

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.115.–
Reklama
Reklama
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
5. 12. 2008   #2
-
0
-

no pokud máš VB 6.0 tak framework nepotřebuješ, jen Runtime knihovny a ty jsou už většinou na všech pc... no a pokud máš VB 2005 a novější tak tam si myaslím že se bez Frameworku zřejmě neobejdeš

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
jana
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
6. 12. 2008   #3
-
0
-

To JMM : dekuju za odpoved.....otazka je kolik lidi a na pc fw napr kamarad si nechce hinstalovat takze neotevre moje vytvory -D :smile8:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.115.–
forstec0
Návštěvník
6. 12. 2008   #4
-
0
-

To jana : Pokud děláš v .NET, tak ten je ve všech Vistách, a jinak si myslím, že to má drtivá většina pc, spousta programů to potřebuje pro svůj běh.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.141.–
forstec
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
6. 12. 2008   #5
-
0
-

.NET framework má většina windowsářů, otázka je, kterou verzi. V XP (možná až od nějakého Service Packu, nevím) je verze 2.0 a ve Vistách je 3.0. Pokud tedy aplikaci napíšeš pod 2.0, většině lidí půjde a nemusíš je s ničím "otravovat". Jsem si jistý, že na ty začátečnické věci, které ještě člověk ukazuje kamarádům bude 2.0 stačit s klidem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
7. 12. 2008   #6
-
0
-

Ku Microsoft Visual Studio 2008 EE je pripojený framework 3.0,staršie verzie 2.0

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.246.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý