Návrch na sekci – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Návrch na sekci – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comNávrch na sekci – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

tslany0
Duch
17. 8. 2006   #1
-
0
-

Měl bych návrch udělat sekci: Programování OS velmi bych se na ni těšil. Předem dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
17. 8. 2006   #2
-
0
-

Jak to myslíš. Třeba nový OS s názvem programujte :) nebo třeba distribuci linuxu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Anonymní uživatel0
Návštěvník
17. 8. 2006   #3
-
0
-



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title>
E-Mail
</title>
<style type="text/css">
<!--
h1, h2, h3, h4, h5, h6 {font-family: Verdana; color: #FFAA00}
body {font: bold 110% Verdana; color: #FFAA00; background-color: #000000;}
-->
</style>
</head>
<?php
if ($_POST["formular"] == "odeslan") {
if(mail($_POST["email"], $_POST["subject"], $_POST["emailtext"])) {
echo "<p style="color: lime">E-mail byl úspěšně odeslán.</p>";
}
else {
echo "<p style="color: red">E-mail se nepodařilo odeslat. Pravděpodobně chyba serveru.</p>";
}
}
?>
<h3>Odeslání e-mailu</h3>
<form name="sendmail" action="<?php echo $_SERVER["REQUEST_URI"]; ?>" method="post">
<table>
<tr>
<td>
Předmět:
</td>
<td>
<input type="text" size="25" name="subject" value="<?php echo $_POST["subject"]; ?>">
</td>
</tr>
<tr>
<td>
E-mail příjemce:
</td>
<td>
<input type="text" size="25" name="email" value="<?php if ($_POST["email"]) echo $_POST["email"]; else echo "@"; ?>">
</td>
</tr>
</table>
<textarea rows="30" name="emailtext" id="text" style="width: 99.5%; height: 200px"><?php echo $_POST["emailtext"]; ?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
tomáš polz0
Návštěvník
17. 8. 2006   #4
-
0
-

Myšlenka hezká ale blbá :lol:
Ono udělat sekci a mit v ní články na to tema je docela rozdíl, pokud ovšem neviš o někom kdo svuj os vyviji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Farundel0
Super člen
17. 8. 2006   #5
-
0
-

Muzes mi vysvetlit, proc je to blba myslenka? Ja bych podobnou vec treba uvital... na rootu na tema "programujeme vlastni operacni system" serial sice zacal, ale doted ma bohuzel jenom dva dily, doufam ze bude autor nekdy pokracovat...

Je sice pravda, ze by se asi horko tezko nasel clovek, ktery by podobne clanky pro programujte.cz psal, ale nevim, co by na tom bylo spatneho... jsou tady clanky o umele inteligenci, evolucnim programovani (a kolik ze ctenaru o sobe muze uprimne rict, ze je chape?), tak nevim, proc ne tohle...

EDIT: Navic netusim, proc by melo byt dulezite, aby clovek, ktery by potencialne ty clanky psal, vyvijel vlastni operacni system...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Peter D.0
Expert
25. 8. 2006   #6
-
0
-

týjo vlastny OS. a co tak MATRIX :cigo:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý