Max pocet prvkov v kazdom riadku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Max pocet prvkov v kazdom riadku – C / C++ – Fórum – Programujte.comMax pocet prvkov v kazdom riadku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bonessko0
Duch
7. 12. 2008   #1
-
0
-

ahojte, potrebujem trosku pomoct s C :-)
mam subor a potrebujem aby mi nacital maximalny pocet prvkov z kazdeho riadku do pola...

teda ak subor vyzera napr:
1 3 4 8 4 6
1 4
23 5
0
22 2 2 4 45 6 7 8

tak aby pole vyzeralo takto:
[6]
[2]
[2]
[1]
[8]

pomoze mi niekto? dakujem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.43.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
7. 12. 2008   #2
-
0
-

moment ty nechces maximum prvku ... ale kolik jich na tom radku je
je tezke delat program kdyz ani neni jasne co delas

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
bonessko0
Duch
7. 12. 2008   #3
-
0
-

KIIV napsal:
moment ty nechces maximum prvku ... ale kolik jich na tom radku je
je tezke delat program kdyz ani neni jasne co delas


tak prepac, ztosku som sa sekol..myslel som trochu dopredu, lebo v toho pola vyberem cislo s maximalnohu hodnotou...

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.43.–
KIIV+42
God of flame
7. 12. 2008   #4
-
0
-

no uz je jen na tobe jak to nacitani udelas ...
bud nactes celej radek.. problem bude jen pokud bude ten radek moc dlouhej a pak ho treba rosekas podle mezer a prevedes retezce na cisla...
nebo budes nacitat rovnou po znacich a hledat konec radku...
nebo najit nejakou inteligentnejsi funkci na nacitani dat v C

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zvyshok0
Duch
7. 12. 2008   #5
-
0
-

myslim, ze by sa to dalo aj pomocou viacrozmerneho(dvojrozmerneho) nepravouhleho pola, kedze v kazdom riadku nie je rovnaky pocet prvkov, ale to by chcelo vediet pocet riadkov v subore a pred kazdym nacitanim riadku do pola previest alokaciu, ak som spravne pochopil co vlastne chces

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.1.–
KIIV+42
God of flame
7. 12. 2008   #6
-
0
-

To zvyshok : tak ale zase pokud potrebuje jen na kazdym radku najit maximum tak teoreticky neni potreba nic ukladat... prvni prvek da jako maximum a srovnava s dalsima a jak najde konec radku vypise maximum

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zvyshok0
Duch
7. 12. 2008   #7
-
0
-

To KIIV : jj, moze to tak byt, preto som aj napisal, ze neviem ci som to spravne pochopil

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.1.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý