Strácejí se cookie u mutexu. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Strácejí se cookie u mutexu. – C / C++ – Fórum – Programujte.comStrácejí se cookie u mutexu. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Ykita
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
8. 12. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,
mám takový menší problém, nejde mě ani tak o řešení problému kodu, ale spiš o možné teorie proč to nejede..

Mám takovou aplikačku(hru) client se připojí na server ten vygeneruje cookie o 4 bitech a pošle tyto cookie dalšímu serveru(myšleno jako další aplikace) tento server odpoví, a pošle cookie z5, ale bohužel někam špatně asi.. Poněvadž chat tyto pakety už nedostane nevím vůbec proč hrabal jsem se už v kernelu(apliakce jedou na linuxu) a kompiloval vše možná jádra.
A žádná změna.
zde je posílací část ze serveru který odpovídá, ale nikdy tyto pakety nedojdou na další server.

pthread_mutex_unlock(&cookies_mutex);

// odpoved na chat
cookie->type = TOCH_COOKIE_REPLY;
send(g_pChatManager->GetSock(), cookie, len, 0);
l_log("Send replay cookie (client %d) to chat ", cookie->chr_id);
int iResult(send());



Naprosto nevím co může být špatně vše jede na localhostu 0.0.0.0 a když sleduju porty tak pakety tam opravdu proudí..
Pokud by měl někdo nějaký nápad co by to mohlo dělat byl bych mu vděčen děkuji..

Client je mezitím ve stavu čekaní na cookie od serveru(je seklej:D)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.22.–
o-lox0
Super člen
9. 12. 2008   #2
-
0
-

To je moc skvělý požadavek, udals že ti pakety nedojdou,
potom si sem měl hodit odkaz nebo screenshot dump logu s těma paketama.
(kde by bylo prukazne vidět že bylo navázáno spojení a dalsi vyvoj)
Taky tě napadlo že jdou pakety špatně, ale rozuzlení je jedine v kódu(localhost),
ten co si sem frk je ale krajně nevypovídající.

Jak je na tom klient? : cykl:
status = recv( sock, szMsg, MY_MSG_LENGTH, NO_FLAGS_SET );
if (status != SOCKET_ERROR) { perror("client error!!!"); exit(1);}
if (status)
printf("From thread %s", szMsg);
// co se tam presne deje - mel sis zkusit nanecisto propojeni uz driv

I ten send() je dobry testovat na errory a byt si tak 100% jistej ze odpoved odesla.
Nastavil si server pomoci bind() a listen()?
accept(Socket,(struct sockaddr*)&client1, &len); // klient musi navazat spojeni postupne s kazdym s kym komunikuje a obecne mej thread pro kazdej port a 1 server a okolo klienty a mas to
printf("%s",inet_ntoa(client1.sin_addr)); // ti hodi vse OK?
Ze vseho NEJPRAVDEPODOBNEJC se jevi chybne zadanej port (->sin_port=missing..)

No ja se du zaradit do fronty na obed, jeji proud se opravdu nemusi uchopovat za zapis v neuronovych synapsich (ikdyz tam prameni) :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Cookie — založil joker

Cookie — založil Zelenáč

Js a cookie — založil grump

Session a cookie — založil leopik1

Cookie přenos po subdoménách — založil CZechBoY

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý