PROBLEM S DEV C++ A D VISUAL C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PROBLEM S DEV C++ A  D VISUAL C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comPROBLEM S DEV C++ A D VISUAL C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

sak_ja0
Duch
8. 12. 2008   #1
-
0
-

zdravim...prave zacinam pracovat s c++. No vyskytol sa mi tu taky maly problem...ak vlozim hociktory skript z tejto stranky, ale aj z inych, tak mi dev-c++ vypise 1 error aj ked by to malo byt uplne spravne...t iste mi robi visual c++...vedel by mi niekto poradit co s tym?...dik moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.58.–
jouda
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
9. 12. 2008   #2
-
0
-

To sak_ja : Dej sem vystup z kompilatoru a kod...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.20.106.–
sak_ja0
Duch
9. 12. 2008   #3
-
0
-

To jouda :
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout << "Ahoj.\n";
int vek = 18;
cout << vek; // cout dosadí hodnotu proměnné <EM>vek</EM> (18)
cin.get();
return 0;
}
pripajam PrtSc

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.58.–
Quiark0
Věrný člen
9. 12. 2008   #4
-
0
-

Tak to je fakt divný. Skoro bych řekl, že je to špatně nakonfigurovaný nebo nainstalovaný. A co říká visual studio (stačí zkopírovat text z okna Output, anebo když už screenshot, tak ve formátu png...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 12. 2008   #5
-
0
-

no na viste dev-c++ nefacha po instalaci spravne ... ale nevim jestli je to zrovna tendle problem
kazdopadne v nektere z diskuzi tady to bylo uz reseny a myslim ze i vyreseny...
visual c++ netusim

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
o-lox0
Super člen
9. 12. 2008   #6
-
0
-

Stačí nepoužívat národní znaky jako jmeno u .cpp !

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 12. 2008   #7
-
0
-

To o-lox : velka vdaka.....premenoval som subory a vsetko funguje......

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.59.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 12. 2008   #8
-
0
-

tak toto by me ani ve snu nenapadlo :D asi proto ze sem v nazvu souboru nepouzil diakritiku uz peknejch par let :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Quiark0
Věrný člen
9. 12. 2008   #9
-
0
-

Je vtipné, že DevC++ ten název sám vyrobí s diakritikou a pak ho neumí zkompilovat.

Jinak v MSVC++ 2008 se mi soubor s diakritikou zkompiloval v pohodě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Problem s Dev++ — založil Nostredemus

Problém s dev-c++ — založil Leito

Dev-C++ problém — založil libira

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý