C# - neco až neco – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# - neco až neco – .NET – Fórum – Programujte.comC# - neco až neco – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
IPconfig
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
10. 12. 2008   #1
-
0
-

Mám několik panelů, které skrývám a opět odkrývám. Potřebuju při stisknutí tlačítka provést něco jako: Panel1-Panel20.Visible=false;
Nevím jak na to. Jinam to co jsem psal jako příklad nefunguje :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
10. 12. 2008   #2
-
0
-

Můžeš pomocí foreach procházet všechny prvky formuláře a pomocí if kontrolovat jakého jsou typu. Pak jen vesele nastavovat Visible na false.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
MZetko
~ Anonymní uživatel
190 příspěvků
10. 12. 2008   #3
-
0
-

Dej to všechno na jeden velkej panel a skryj to najednou ne :-) ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
10. 12. 2008   #4
-
0
-

To MZetko : Nepříliš elegantní řešení. Cyklus je uričtě dobrej nápad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mephi0
Expert
10. 12. 2008   #5
-
0
-

pole pointerov a prechadzaj to krizom krazom. ale priklaňam sa k djanosik-ovi , čo za špecialitu s 20-timi panelmi tam vyrabaš ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
MZetko
~ Anonymní uživatel
190 příspěvků
10. 12. 2008   #6
-
0
-

To djanosik : To je sice krásné ale:
[seznam]Je to mnohem méně efektivní
Rozhodně mu to nepomůže v případě, ře na tom formuláři má další panely, které skrýt nechce[/seznam]

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
10. 12. 2008   #7
-
0
-

To MZetko : Ale to my nevíme, zda chce skrýt všechny panely nebo zda se jejich počet může měnit (to jsou jen předpoklady a mohou být mylné). Proto může být tvé řešení nevhodné a méně efektivní (je/jsou u něj potřeba další instance panelu).

To mephi : To pole už tam vlastně má (jestli jsem správně pochopil pojem "pole pointerů").

Obecně vzato se dá říct, že je to chyba v návrhu. Pokud se autor snaží udělat to, co myslím, tak by bylo lepší nechat panely tak jak jsou a jen měnit jejich pořadí (z-index). Ale mohl jsem ten záměr špatně pochopit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
IPconfig
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
10. 12. 2008   #8
-
0
-

Potřebuju skrýt všechny panely až na jeden. Vždy to bude jeden z těch 20ti...
tzn například: Panel1-Panel19 jsou skryté a panel 20 ne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
MZetko
~ Anonymní uživatel
190 příspěvků
10. 12. 2008   #9
-
0
-

Stejně tak jako tak je efektivnější dát je všechny na jeden zvláštní panel a prohledávat jeho kolekci Controls, čímž bude kód a formulář nejen přehlednější, ale pokud budou na Formu i další ovladací prvky, bude to i efektivnější, jak říkám. Paměťi ten jeden panel už tolik neubere, aby se to nedalo akceptovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
Wideman
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 12. 2008   #10
-
0
-

Pokud ma byt zobrazen vzdy jen jeden, tak pri vytvareni dej vsem visible na false a true u toho, ktery ma byt videt. Pak staci, kdyz si budes pamatovat ten, ktery je prave videt, kteryzto pri prepnuti skryjes a zobrazis ten, co ma byt videt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.196.–
10. 12. 2008   #11
-
0
-

To MZetko : Ano, v tomto případě určitě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
IPconfig
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
10. 12. 2008   #12
-
0
-

Bohužel nikdy nevím, který bude zrovna vidět

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
MZetko0
Stálý člen
10. 12. 2008   #13
-
0
-

IPconfig napsal:
Bohužel nikdy nevím, který bude zrovna vidět


Eh? To je jako říci: "Vytvořil jsem program, který někdy něco dělá, ale ještě se mi nepodařilo zjistit co."

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Andriel0
Stálý člen
11. 12. 2008   #14
-
0
-

IPconfig, nechceš konečně pořádně vysvětlit funkci svého programu? To jako někdo zmáčkne tlačítko a náhodně se objeví 1 z 20-ti formulářů, nebo jak? Pokud nedokážeš formulovat svůj problém, nikdo nedokáže formulovat odpověď...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
PaLaDiN
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
12. 12. 2008   #15
-
0
-

Buď im daj nejaké zmysluplné názvy alebo použi vlastnosť Tag. Daj si tam napr čísla (alebo nejaký iný identifikátor) a potom pri kliknutí na tlačítko prechádzaj vo foreach controls parentu týchto panelov.



if (!(ctrl is Panel))
{
continue;
}
if (ctrl.Tag == identifikatorHladanehoPanelu)
ctrl.Visible = true;
else
ctrl.Visible = false;


Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.3.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 122 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý