Refresh stranky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Refresh stranky – PHP – Fórum – Programujte.comRefresh stranky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Gadael0
Návštěvník
10. 12. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, mam problem s webem - nektere prvky jsou zobrazeny pouze pro prihlasene uzivatele, ale po odhlaseni je sice uzivatel odhlasen, nicmene ty prvky vidi i nadale a zmizi az po obnoveni stranky... potreboval bych tedy neco jako refresh stranky hned po tom odhlaseni. Jak se toto resi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
10. 12. 2008   #2
-
0
-

mas udelany blbe to odhlasovani... odhlasis ho pozdeji nez zjistujes kam muze asi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
20. 12. 2008   #3
-
0
-

po odhlaseni udelas redirect pomoci header s kodenm 303
(http://latrine.dgx.cz/presmerovani-pod-http)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Gadael0
Návštěvník
20. 12. 2008   #4
-
0
-

To hrach : Parada, funkci header uz jsem zkousel pouzit, ale asi spatne.. Nyni to funguje jak ma, akorat nevim, jestli to neni prilis 'prasacke' reseni. Kazdopadne diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
20. 12. 2008   #5
-
0
-

To Gadael : obecne by se melo presmerovavat vzdy, kdyz nechceme, aby se uzivatel na onu stranku vratil a akce se provedla podruhe. ve vetsine pripadu se jedna o post zaslané formuláře.
přihlašování a odhlalšování jsou další případy, kdy je vhodné využít redirect.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Gadael0
Návštěvník
20. 12. 2008   #6
-
0
-

To hrach : tak super, zase jsem se dozvedel novou vec. Takze se to pouziva takhle?

<form method="POST" action="">

...
...
<input type="submit" name="go">

a potom

if(isset($_POST['go'])){

...
...
...
$code=301;
$url=$_SERVER['REQUEST_URI'];
header('Location: '.$url, TRUE, $code);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
20. 12. 2008   #7
-
0
-

jo, přesně tak, akorát by tam měl být právě kod 303

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý