Petice proti zrušení seriálu Comeback – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Petice proti zrušení seriálu Comeback – Offtopic – Fórum – Programujte.comPetice proti zrušení seriálu Comeback – Offtopic – Fórum – Programujte.com

andOR
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 12. 2008   #1
-
0
-

Kámoš odsud z fóra založil petici proti zrušení seriálu Comeback - http://www.petitiononline.com/140407/ klikněte na Click here to sign this petition ať pomůžete k týhle věci! thx

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
10. 12. 2008   #2
-
0
-

Asi mi utekli novinky, o co se jedná?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Earl Cash0
Věrný člen
10. 12. 2008   #3
-
0
-

ja bych radeji podepsal petici pro zruseni...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
pawlik0
Grafoman
10. 12. 2008   #4
-
0
-

To survik1 : to jsme dva ;) co to je za seriál...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
yaqwsx+9
Posthunter
10. 12. 2008   #5
-
0
-

Proč to zakazovat? Je to sice stupidní, ale... Pokud si mysíš, že to kazí pověst Česka (nebo jak to nazvat), tak prvně zakaž VKV a Ordinaci - petici bych určitě podepsal.
To survik1 : NJ, zase jeden, co viděl HD o něco dřív než já. Od doby, co jsem poprvé zhlédl HD jsem televizi nezapnul...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.107.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Earl Cash0
Věrný člen
10. 12. 2008   #6
-
0
-

neni nic horsiho, nez snaha byt za kazdou vtipny a to se v tomto sitcomu deje neustale...kdyz se to navic zkombinuje s mizernym hereckym "vykonem", je to tragedie sama o sobe...jediny kdo jakz takz "hraje" a da se sledovat je Dejdar...otazka je jestli to neni sympatiemi, ktere k nemu chovam kvuli predeslym filmum...

k VKV a dalsim nekonecnym serialum se vyjadrovat nebudu, protoze jsem nikdy zadny dil poradne nevidel (teda ne ze by mi to vadilo :)) )...jediny duvod, proc se jeste divat na televizi jsou dokumenty na CT1/CT2 a sem tam nejaky ten film v originale s titulky - nemuzu se divat na ceskym dabingem zbabrany film :( ale to uz jsem trosku odbocil...

Nahlásit jako SPAM
Bald3rr0
Super člen
10. 12. 2008   #7
-
0
-

Comeback, VKV a podobné věci jsou ty, jak přerušujou ty půl hodinové bloky reklam? :) Osobně se dívám jen na ČT 4. A myslím, že petice proti seriálu je zbytečná, pokud se mi nelíbí, tak nekoukám, ne? :)
To yaqwsx : Taky jsem si nějak zvykl na HD kvalitu, je to něco jiného, než "obyčejné" DVDRipy :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Earl Cash0
Věrný člen
10. 12. 2008   #8
-
0
-

To Bald3rr : no z nadpisu vyplyva presny opak...tedy, ze bojuji PROTI zruseni - nejspis to nema sledovanost, tak tomu chce n@va zatnout tipec....

Nahlásit jako SPAM
Bald3rr0
Super člen
10. 12. 2008   #9
-
0
-

To Earl Cash : Ou :[ to jsem nějak přehlídl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Andriel0
Stálý člen
11. 12. 2008   #10
-
0
-

Hehe, ještě, že se zdůranilo to PROTI zrušení, jinak bych to snad taky podepsal... Znáte to, ne? 6.48 ráno, zalepené oči... Každopádně kdyby to bylo na mě, okamžitě ruším jak VKV, tak Ordinaci, Letiště a já nevím, co všechno... Nejlepší je, jak na primě vždy, když jdu okolo zahlásí k nějakému seriálu "vaše denní dávka emocí"... V tu chvíli nevím, jestli se smát, brečet, nebo být agresivní. Lidem, co na tohle koukají většinou cituji Listera :-) "ty seš mimo... Do pekla, vždyť ty seš totálně jetej mimoň" :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
11. 12. 2008   #11
-
0
-

jste jak děti... bych zakázal TV úplně pač tam skoro nic nedávaj kloudnýho. Kobra, rex, kriminálky, VKV, ordinace... samé sračky... zakázal bych i přenosy z parlamentu... taktéž českou fotbalovou ligu... to je jak ždyk si děti kopou na plácku před domem (hrůza) :smile17:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Ukol 3 k serialu c++ — založil garbo

1. program v seriálu C++ — založil Evincars

Zruseni klavésové zkratky C# — založil Mrakoplas

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý