Kámoš odsud z fóra založil petici proti zrušení seriálu Comeback - http://www.petitiononline.com/140407/ klikněte na Click here to sign this petition ať pomůžete k týhle věci! thx
Fórum › Offtopic
Petice proti zrušení seriálu Comeback
Proč to zakazovat? Je to sice stupidní, ale... Pokud si mysíš, že to kazí pověst Česka (nebo jak to nazvat), tak prvně zakaž VKV a Ordinaci - petici bych určitě podepsal.
To survik1 : NJ, zase jeden, co viděl HD o něco dřív než já. Od doby, co jsem poprvé zhlédl HD jsem televizi nezapnul...
neni nic horsiho, nez snaha byt za kazdou vtipny a to se v tomto sitcomu deje neustale...kdyz se to navic zkombinuje s mizernym hereckym "vykonem", je to tragedie sama o sobe...jediny kdo jakz takz "hraje" a da se sledovat je Dejdar...otazka je jestli to neni sympatiemi, ktere k nemu chovam kvuli predeslym filmum...
k VKV a dalsim nekonecnym serialum se vyjadrovat nebudu, protoze jsem nikdy zadny dil poradne nevidel (teda ne ze by mi to vadilo :)) )...jediny duvod, proc se jeste divat na televizi jsou dokumenty na CT1/CT2 a sem tam nejaky ten film v originale s titulky - nemuzu se divat na ceskym dabingem zbabrany film :( ale to uz jsem trosku odbocil...
Comeback, VKV a podobné věci jsou ty, jak přerušujou ty půl hodinové bloky reklam? :) Osobně se dívám jen na ČT 4. A myslím, že petice proti seriálu je zbytečná, pokud se mi nelíbí, tak nekoukám, ne? :)
To yaqwsx : Taky jsem si nějak zvykl na HD kvalitu, je to něco jiného, než "obyčejné" DVDRipy :).
Hehe, ještě, že se zdůranilo to PROTI zrušení, jinak bych to snad taky podepsal... Znáte to, ne? 6.48 ráno, zalepené oči... Každopádně kdyby to bylo na mě, okamžitě ruším jak VKV, tak Ordinaci, Letiště a já nevím, co všechno... Nejlepší je, jak na primě vždy, když jdu okolo zahlásí k nějakému seriálu "vaše denní dávka emocí"... V tu chvíli nevím, jestli se smát, brečet, nebo být agresivní. Lidem, co na tohle koukají většinou cituji Listera :-) "ty seš mimo... Do pekla, vždyť ty seš totálně jetej mimoň" :-)
jste jak děti... bych zakázal TV úplně pač tam skoro nic nedávaj kloudnýho. Kobra, rex, kriminálky, VKV, ordinace... samé sračky... zakázal bych i přenosy z parlamentu... taktéž českou fotbalovou ligu... to je jak ždyk si děti kopou na plácku před domem (hrůza) :smile17:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ukol 3 k serialu c++ — založil garbo
1. program v seriálu C++ — založil Evincars
Diskuze k seriálu Typografie — založil Curo
Otázka ze Seriálu číslo 4. C# — založil mates6
Zruseni klavésové zkratky C# — založil Mrakoplas