Je nejaký podstatný obsahový rozdiel medzi knihami Naučte se C++ za 21 dní a Místrovství v C++? Prvú z nich mám a neviem či sa mi oplatí kúpiť aj druhú, či sa v nej dozviem aj nejaké podstatne nové informácie oproti tomu čo je v prvej.
Fórum › C / C++
Porovnanie dvoch kníh
nevim mam jen tu druhou... ta je docela hodne podrobna... objekty se z ni myslim asi nejak extra nepochopi... ikdyz zaklad mozna..
ale tak objekty jako takove je jedna vec pochopit co to je a jak se to dela ... a jina vec je umet je pouzit smysluplne
Obě tyto knihy za moc nestojí, přečemž MvC++ je imho trochu kvalitnější.
Na knize "Naučte se C++ za 21 dní" mě štve už ten název- rád bych viděl někoho, kdo se naučí programovat v C++ za 21 days. Za 21 dní se tak akorát seznámíš se syntaxí a projdeš úplný základy. Co se týče obsahu, tak se mi také moc nelíbí, přijde mi to tak nějak divně napsané.
To paul27 : chtěl bych jenom říct, že kniha Naučte se C++ za 21 dní neříká, že naučí programovat někoho za 21dní, ale že naučí C++. Syntaxe jazyka se dá osvojit během 21dní, kdežto programovat těžko.
To paul27 : Ten názov je dosť blbý, pretože úplne súhlasím s tým, že za 21 dní sa človek dokáže naučiť akurát tak úplné základy.
Stále som sa ale nedozvedel, či sa mi oplatí kúpiť Místrovství v C++ pokiaľ mám Naučte se C++ za 21 dní...
To gaben : co znamená: "jestli se mi oplatí".....to záleží co chceš-dá se předpokládat, že když jsou dvě různé knihy, tak každá bude obsahovat nějaké informace co druhá ne a ty společné v nich budou podávány jiným způsobem.....takže záleží, co potřebuješ- ale čím víc toho přečteš tím líp i když to je podobný (Opakování, matka moudrosti)
nie neoplati, obe idu od základov. Takže sa budu z velkej časti opakovať. Ak maš zvladnutu syntax (čo sa mne podarilo po 2. prečítaní naučte se c++ za 21 dni + nejake ine veci po nete) tak sa musiš vybrať nejakou cestou podľa toho čo ťa baví - okná, grafika, ...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Porovnanie datumu dvoch suborou — založil Karol
Vytvořte jednoduchou XML-RPC službu, která bude pracovat s ISBN knih… — založil Dave-CZ
Porovnanie znakov — založil zonda
Porovnanie cisel v MATLABE — založil pietro62
Porovnanie IM klientov v Linuxe — založil Smokie
Moderátoři diskuze