Zvyraznenie syntaxe vo wx.TextCtrl – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zvyraznenie syntaxe vo wx.TextCtrl – Python – Fórum – Programujte.comZvyraznenie syntaxe vo wx.TextCtrl – Python – Fórum – Programujte.com

 

XG
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
11. 12. 2008   #1
-
0
-

tak ako je napisane v názve , neviete niekto ako spravit zvyraznovanie syntaxe vo wx.TextCtrl ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.42.–
Wizard0
Stálý člen
11. 12. 2008   #2
-
0
-

V klasickom wxWidgets (pre C++) je trieda wxRichText. Tak si myslim, ze wxPython bude mat ties nieco take. Skus najst nieco ako 'wx.RichText'.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
XG
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
11. 12. 2008   #3
-
0
-

To Wizard : Mas pravdu, to fakt existuje, ale niesu na to nijaké príklady.
Nepoznáte nejaké?,

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.42.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
12. 12. 2008   #4
-
0
-

Stáhni si wxPythonDemo... někde to tam je...



"""PyShell is a python shell application."""

# The next two lines, and the other code below that makes use of
# ``__main__`` and ``original``, serve the purpose of cleaning up the
# main namespace to look as much as possible like the regular Python
# shell environment.
import __main__
original = __main__.__dict__.keys()

__author__ = "Patrick K. O'Brien <pobrien@orbtech.com>"
__cvsid__ = "$Id: PyShell.py 41078 2006-09-09 00:38:53Z RD $"
__revision__ = "$Revision: 41078 $"[11:-2]

import wx
import os

class App(wx.App):
"""PyShell standalone application."""

def OnInit(self):
import os
import wx
from wx import py

self.SetAppName("pyshell")
confDir = wx.StandardPaths.Get().GetUserDataDir()
if not os.path.exists(confDir):
os.mkdir(confDir)
fileName = os.path.join(confDir, 'config')
self.config = wx.FileConfig(localFilename=fileName)
self.config.SetRecordDefaults(True)

self.frame = py.shell.ShellFrame(config=self.config, dataDir=confDir)
self.frame.Show()
self.SetTopWindow(self.frame)
return True

'''
The main() function needs to handle being imported, such as with the
pyshell script that wxPython installs:

#!/usr/bin/env python

from wx.py.PyShell import main
main()
'''

def main():
"""The main function for the PyShell program."""
# Cleanup the main namespace, leaving the App class.
import __main__
md = __main__.__dict__
keepers = original
keepers.append('App')
for key in md.keys():
if key not in keepers:
del md[key]
# Create an application instance.
app = App(0)
# Cleanup the main namespace some more.
if md.has_key('App') and md['App'] is App:
del md['App']
if md.has_key('__main__') and md['__main__'] is __main__:
del md['__main__']
# Mimic the contents of the standard Python shell's sys.path.
import sys
if sys.path[0]:
sys.path[0] = ''
# Add the application object to the sys module's namespace.
# This allows a shell user to do:
# >>> import sys
# >>> sys.app.whatever
sys.app = app
del sys
# Start the wxPython event loop.
app.MainLoop()

if __name__ == '__main__':
main()

Nahlásit jako SPAM
IP: 66.68.54.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
XG
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
21. 12. 2008   #5
-
0
-

diki všetkým , naśiel som to, aj keď ma dosť naštvalo že nepodporuje php

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.105.–
zaachi
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
30. 12. 2008   #6
-
0
-

ve WxWidgets je primo wxScintilla, ktera zvyraznuje sintaxi automaticky, jestli je to to co potrebujes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.210.–
XG
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
1. 1. 2009   #7
-
0
-

To zaachi : vo wxpythone som ju zatial nenasiel
opravte ma, ak sa mylim

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.203.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Chybná syntaxe — založil bohetik

Syntaxe MatLabu — založil Volumer

Zastaralá syntaxe? — založil Apik

[DB] - špatná syntaxe — založil schimpanze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý