Diablo II - jede pod DOSem? – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Diablo II - jede pod DOSem? – Hry – Fórum – Programujte.comDiablo II - jede pod DOSem? – Hry – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
11. 12. 2008   #1
-
0
-

Jede Diablo II nebo Diablo I pod DOSem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.89.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
malyChlapec
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
11. 12. 2008   #2
-
0
-

:smile1: ...pecka... :smile19: :smile1: ...vyskúšaj :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.237.–
Earl Cash0
Věrný člen
11. 12. 2008   #3
-
0
-

nezkousel jsem, ale s nejvetsi pravdepodobnosti se ti to nepodari...pokud vlastnis krabici, zkus se podivat na zadni stranu, tam jsou nekdy uvedeny podporovane operacni system...hledej nekde mezi "minimalnimi pozadavky"...pokud krabici nemas, tak zkus google, vic ti asi neporadim...

To malyChlapec : mazej spat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Laaca
~ Anonymní uživatel
225 příspěvků
11. 12. 2008   #4
-
0
-

Bohužel ne. Zkoušel jsem to dokonce rozběhat přes HX-DOS extender htttp://www.japheth.de ale anis tím to nejde. Používá moc služeb windows.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.0.253.–
yaqwsx+9
Posthunter
12. 12. 2008   #5
-
0
-

To Earl Cash : Na krabici to právě není....
To Laaca : A škoda, no nic. Asi pohledám instalačku 95. Nebo nezkoušel někdo na 3.11?
To malyChlapec : Nechce se mi instalovat 4GB hru jenom proto abych zistil, zda-li jede...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.87.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Miro17010
Stálý člen
2. 5. 2009   #6
-
0
-

Pochybujem, lebo diablo 1 vyuziva DirectX, myslim, ze 3

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
dannyk0
Věrný člen
2. 5. 2009   #7
-
0
-

Urcite ne, ani jeden dil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Diablo 3 — založil Chrasty

Diablo 2 — založil Peter2

Diablo 2-ANTIK — založil Samuel Lehotský

Jede/Nejede — založil BegginerOFprogrammer

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý