Prosim o pomoc s onclick – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosim o pomoc s onclick – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProsim o pomoc s onclick – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul0
Návštěvník
12. 12. 2008   #1
-
0
-

toto bude asi moj prvy script v javascripte teda vobec neviem ako na to.Potreboval by som aby sa mi po kliknuti na odkaz

< a href="niekam">Zobraz</a>
zobrazili informácie z mysql databazi.dufam ze som to povedal dost zrozumitelne.dakujem za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.203.–
Reklama
Reklama
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
12. 12. 2008   #2
-
0
-

Nenapsal si KDE se CO má zobrazit, to je pak těžký poradit...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
KIIV+42
God of flame
12. 12. 2008   #3
-
0
-

byt tebou zacnu nejdriv zjistovanim co JS umi co ne, na co se pouziva... a jestli to co chces delat se nedela vetsinou naprosto jinak... treba v php nebo tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
7raul0
Návštěvník
12. 12. 2008   #4
-
0
-

aha tak prepacte ze som to zle napisal
skusim este raz potrebujem toto:
mam php subor a v nom mam urobenu tabulku s vysledkami z mysql databazi a niektore nechcem aby sa zobrazovali vzdy.prave tie skryte chcem aby sa zobrazili po kliknuti na odkaz dufam ze je to uz zrozumitelnejsie

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.203.–
KIIV+42
God of flame
12. 12. 2008   #5
-
0
-

hned lepsi ... hledej skryvani a odkryvani elementu v js :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
7raul0
Návštěvník
12. 12. 2008   #7
-
0
-

To Kobi :
diki ale z toho vobec netusim co mam robit :smile9:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.203.–
KIIV+42
God of flame
12. 12. 2008   #8
-
0
-

To 7raul : prvni co bych se naucil bude cteni... pak bych se zameril na zpusob cteni kdy vnimas co ctes... to moc lidi neumi... pak pokrocit k mysleni... jak zacnes myslet muzes zacit dalsi krok - experimentovani... proc to delat primo v aplikaci kdyz muzu udelat jen jednu malou html kde budu mit neco schovaneho a klepnutim na jinej element se to zobrazi...
a tak dale

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
marioff0
Expert
12. 12. 2008   #9
-
0
-

v prvom rade precitat odkaz od KIIV-a
a v druhom mas (dufam ze) funkcnu ukazku ako by to mohlo fungovat... funkciu som vytiahol priamo zo source programujte.com (hadam sa Curo nenahneva :smile1: ) , tak sa s tym pohraj

<script type="text/javascript">

function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'none')?'block':'none';
}
</script>

<span onclick="zobrazSkryj('nazovIDECKA');">zobrazit</span>
<span style="display: none;" id="nazovIDECKA">text ktory chces zobrazit az po kliknuti</span>



Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
7raul0
Návštěvník
12. 12. 2008   #10
-
0
-

To marioff :
dakujem toto mi pomohlo :D uz mi to asi pojde :D
EDIT:
V html mi to funguje ako treba ale do php mi to nejde dat neviete ako?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.203.–
marioff0
Expert
14. 12. 2008   #11
-
0
-

To 7raul : tuto otazku nechapem... naco by si to daval to php... ak tak pouzi prikaz

echo "<span onclick=\"zobrazSkryj('nazovIDECKA');\">zobrazit</span>";

a nezabudni dat lomitka pred uvodzovky....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

C - prosim o pomoc — založil krajco

Prosím pomoc — založil Matej

Prosím pomoc — založil Michal

Prosím o pomoc — založil mergle

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý