Zistiteľ né údaje...(C++) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zistiteľ né údaje...(C++) – C / C++ – Fórum – Programujte.comZistiteľ né údaje...(C++) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bubak
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 12. 2008   #1
-
0
-

ako pomocou C++ zistiť zložky v počítači,súbory,prípony verzia systému atd?...(tovrím niečo ako command line ;-))

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.229.–
Reklama
Reklama
malyChlapec
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
12. 12. 2008   #2
-
0
-

nič?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.229.–
KIIV+42
God of flame
12. 12. 2008   #3
-
0
-

bych musel hledat pak ti to sem davat...
a presne tydle dva kroky lze vynechat

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
malyChlapec
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
12. 12. 2008   #4
-
0
-

?...kód pls =D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.229.–
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
12. 12. 2008   #5
-
0
-

To malyChlapec :
Tyhle veci jsou specificke pro kazdy OS. Takze nejprve napis, pod jakym system pracujes a pak ti mozna nekdo pomuze vice.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Cecil
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
12. 12. 2008   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.163.–
malyChlapec
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
12. 12. 2008   #7
-
0
-

XP jak furt =D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.229.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 165 hostů

Podobná vlákna

Porovnání časového udaje v DB — založil atomic1977

Porovnání časového udaje v DB — založil atomic1977

Ako ziskat udaje z API? — založil wrany

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý