C# a ASP.net - volání funkce javascriptu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# a ASP.net - volání funkce javascriptu – .NET – Fórum – Programujte.comC# a ASP.net - volání funkce javascriptu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JinSunKown
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
12. 12. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Mám soubor AdminScript.js a v něm funkci ErrorMessage001. Potřebuju ji nějak zavolat z C# kódu aplikace.. Nevíte jak na to???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
JinSunKown
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
12. 12. 2008   #2
-
0
-

Nebo jak by se dal vrova alert(''); ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
12. 12. 2008   #3
-
0
-

To JinSunKown : C# je server a JS je klient. Provázat je lze pouze s pomocí Ajaxu (příp. Silverlightu). Pokud chceš pouze spustit nějakou JS funkci, tak to s C# nemá vůbec co dělat. To je záležitost X/HTML a browseru.

BTW: Samozřejmě můžeš s pomocí C# vložit (zaregistrovat) script do ASP.NET stránky (tím jsem ti vlastně sdělil klíčová slova, takže už víc nepotřebuješ).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Filias0
Duch
12. 12. 2008   #4
-
0
-

To JinSunKown : No jak říká djanosik. Když se ti zpracovává C# kód, tak to je na straně serveru. Jediný co můžeš, je přidat na stránku svůj javascript, který se po opětovném načtení stránky nějakým způsobem zpracuje na straně klienta.
To můžeš udělat např:

if (!Page.ClientScript.IsClientScriptBlockRegistered("mujScr"))

ClientScript.RegisterClientScriptBlock(typeof(Page), "mujScr", "<script type=\"text/javascript\">alert('ave');</script>");

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.84.–
dannyk0
Věrný člen
26. 12. 2008   #5
-
0
-

Nebo u tlacitek lze pouzit property OnClientClick a tam si napises javascript kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý