Pomoc s úkolem – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s úkolem – Delphi – Fórum – Programujte.comPomoc s úkolem – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Markéta
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
13. 12. 2008   #1
-
0
-

Potřebovala bych poradit s úkoly které mám do školy.
Musím vytvořit program, který: načte 5 čísel a zjistí největší z nich a zjistí kolik z nich je lichých..
Pomocte mi někdo..Vůbec si nevím rady, jak by měl ten kod vypadat..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.110.208.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
13. 12. 2008   #2
-
0
-

cyklus for od 1 do 5
v nem nactes jedno cislo
prvni cislo rovnou jako maximum
a dalsi promenna bude na pocitani lichehch

dalsi cisla jen srovnat s tim max a pokud bude cislo ktery nactes mensi pak ho dat jako nove maximum
tj priradit

jestli je cislo liche.. to chce zbytek po deleni 2 (operator mod) ... kdyz bude zbytek 1 neni to sude takze v tom pripade pricist...



davam zamerne jen postup protoze je to fakt jednoduche...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s úkolem v C — založil Thill

Pomoc s úkolem — založil Honza

Pomoc s úkolem — založil Malirka

Pomoc s ukolem — založil Bronsky

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý