Vymazání stjených prvků v poli(smaze se jen jeden). – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vymazání stjených prvků v poli(smaze se jen jeden). – C / C++ – Fórum – Programujte.comVymazání stjených prvků v poli(smaze se jen jeden). – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 12. 2008   #1
-
0
-

mam takovy mensi problem chci z pole vymazat prvky, které se shodují s nějakým jiným, ale nefunguje mi to prosím o pomoc

void kontrola() {
k=1;
for(k=1;k<n;k++){
for(i=0;i<n-1;i++){
if (pole[i]==pole[k]){
n--;
for(c=i;c<n;c++){
pole[c]=pole[c+1];

}

i=i-1;
}}}}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.242.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
13. 12. 2008   #2
-
0
-

s cim tam sakra pracujes.... zadny vstupni promenny jen hromada zahadnejch asi globalnich promennejch
jeste v nic nerikajici funkci kontrola() ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 12. 2008   #3
-
0
-

To KIIV :

to i a k + pole jsou globální proměnné, pomocí i a k se odkazuju na jednotlivé prvky pole a ty používám s porovnání

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.242.–
standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 12. 2008   #4
-
0
-

To KIIV : a to n je pocet prvku v poli

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.242.–
KIIV+42
God of flame
13. 12. 2008   #5
-
0
-

stejne by bylo asi nejlepsi udelat si docasny pole kam ukladas prvky... a rovnou ho vzdy projedes pred vlozenim jestli v nem potencialni adept na novy prvek jiz neni ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 12. 2008   #6
-
0
-

To KIIV : to sice ano, ale ja to musim udelat takhle bohužel, tak jsem napsal tuhle proceduru ta sice odstani stejny prvky ale v poli potom vždycky zůstanou jen dva prvkyi když jich tam je třeba deset a neopakuje se ani jeden

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.242.–
Laďas
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
13. 12. 2008   #7
-
0
-

void kontrola() {
k=1;
for(k=1;k<n;k++){
for(i=0;i<n-1;i++){ chyba je tady kdyz i = k pak pole[i] = pole[k] to musis osetrit
if (pole[i]==pole[k]){
n--;
for(c=i;c<n;c++){
pole[c]=pole[c+1];

}

i=i-1;
}}}}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.175.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 249 hostů

Podobná vlákna

Sčítání prvků v poli — založil vazbok

Počet prvků poli — založil suchla12

Kombinace prvků polí — založil JIRKAS

Třízení prvků v poli — založil Marek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý