Nejde tato utilita nebo co ¨vlastně je nějak vynpout/odinstalovat ??? Už mě to tak nějak sere jak mi to pořád vypína aplikace, nebo obyčejného průzkumníka... Nevím vůbec k čemu je to dobré, když to takto furt něco vypíná. Předem dík za jakoukoliv radu
Fórum › OS - Windows
Zabránění spuštění dat
Z hlavy tuším, že tato funkce blokuje podezřelý kód, který se snaží provést instrukce uložené v "nepatřičné" oblasti. Tipoval bych, žes chytnul virus... Jinak fce se dá vypnout přes Ovládací panely > Systém > Vlastnosti systému > Upřesnit > Výkon > Zabránění spouštění dat...
Používám Win XP, ale virus nemám v žádném případě ... No a jinak z těch ovládacích panelech nejde vypnout, jen částečně. Systém mám po formátu a nové instalace a pokaždé když se snažím otevřít nějaký soubor, tak mi prostě spadne průzkumník ...
použij combofix,Hijackthis...odstráni systémové chyby
a pokiaľ si skúsený programátor nejakú dávku cez MS-DOS si naprogramuj...ide o to že niečo ti cez cmd.exe zadá príkaz shutdown -k -t 0
To _RAdek_ : ...to si len myslíš že nemáš vírus...teoreticky...pokiaľ nedodrbeš systém tak sa zdá že WIN beží v poriadku a že nemáš vírus (čím by som si nebol taký istý) to je len klam...žiadny program by ti nemal rušiť programy...a už vôbec nie napr. rundll32.dll alebo explorer.exe..koľko a aké antivíry/spywary používaš?...aktualizuješ?...u XP...aktualizuješ systém?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zabraneni Cachovani — založil matouch
Zabránění FrameBreaku a PopUp ??? — založil tonez
Zabránění načítání od začátku souboru — založil Thermo
Zabránění deadlock ve WinApi (MFC) — založil ASSINISS
Zabránění stahování souborů z webu — založil Honza