ASP.NET - C# - dynamicky generovyný Button – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET - C# - dynamicky generovyný Button – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - C# - dynamicky generovyný Button – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JinSunKown
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
13. 12. 2008   #1
-
0
-

Zdravím.
Mám stránku a na ní nějaké komponenty a tlačítko. To tlačítko se m tam vygeneruje automaticky. Mám ale problém s tím, že když se na to tlačítko klikne, tak i když nemám žádnou funkci, tak se po kliknutí stránka smaže. Resp. smaží se z ní ty ostatní komponenty - nevím proč.

Potřeboval bych tedy následující, a to, aby když se na tlačítko klikne, tak aby to ze stránkou nic neudělalo. Protože i když tomu tlačítku nastavím Click += neco; tak to neco se neprovede, tůším že z důvodu toho, že se ta stránka smaže. Jediné co na stránce zůstane je ViewState, titulek, ... to co je ale ve <form></form> zmizí...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
JinSunKown
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
13. 12. 2008   #2
-
0
-

P.S.: Dělá to tak jenom u toho dynamicky generovaného tlačítka...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Filias0
Duch
15. 12. 2008   #3
-
0
-

To JinSunKown : Negeneruješ si i ten zbytek? Protože když klikneš na tlačítko, tak se ti vyvolá Postback a stránka se znovu načítá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.84.–
dannyk0
Věrný člen
26. 12. 2008   #4
-
0
-

Jak napsal Filias.Kazde tlacitko udelane v asp.net(myslim normal button), ma tu vlastnost,ze se vytvori jako typ submit (<input type="submit" ... />.Takze,kdyz kliknes,tak se vyvola PostBack a stranka se refreshne.

Osobne nechapu,jaky smysl pak ma tlacitko,ktere nic nedela.Ale teoreticky zabranis provedeni neceho tak,ze mu muzes nastavit Enabled = false; Tim nepujde kliknout,ale pokud potrebujes tlacitko klikaci,tak to bude asi problem.

Zkus popsat,co to ma delat ta stranka a tlacitko a uvidime co dal.

PS: Jestli si generujes i ten zbytek,tak mas spatny navrh stranek a kvuli PageLife vlasnosti asp.net se pekne zapotis.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý