Potřebuji poradit - Výběr největší čísla ze 4 čísel – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Potřebuji poradit - Výběr největší čísla ze 4 čísel – C / C++ – Fórum – Programujte.comPotřebuji poradit - Výběr největší čísla ze 4 čísel – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MaxDJs
~ Anonymní uživatel
97 příspěvků
15. 12. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,

mohl by mi někdo poradit algoritmus,který vybere největší číslo z 4 čísel,které zadal uživatel?

Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.81.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
15. 12. 2008   #2
-
0
-

ja obvykle pouziju toto:
prvni cislo ulozim do max
vsechny ostatni s nim porovnavam a pokud najdu cislo vetsi nez je max tak jim max prepisu....

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
MaS0
Návštěvník
15. 12. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
KIIV+42
God of flame
15. 12. 2008   #4
-
0
-

To MaS : pokud potrebuje jen jedno maximum tak je to asi i zbytecne radit cele... krom toho kdyby chtel zachovat poradi prvku tak by to jeste musel kopirovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
MaS0
Návštěvník
15. 12. 2008   #5
-
0
-

to jo, ale jde o to jestli to chce psát sám, nebo kopírovat, použít funkci a mit to pomalejší, ale o dost !! kratší !! ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
15. 12. 2008   #6
-
0
-

no proc nepouzit max(max(a,b),max(c,d))?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
aleshus0
Newbie
15. 12. 2008   #7
-
0
-

To CommanderZ : protože v případě rozšíření kontroly na 5 čísel se to bude špatně upravovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.0.207.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 238 hostů

Podobná vlákna

Potřebuji poradit — založil Robert

Potřebuji poradit — založil Tomáš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý