Problé se spuštěním. – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problé se spuštěním. – Java – Fórum – Programujte.comProblé se spuštěním. – Java – Fórum – Programujte.com

 

SibleR0
Newbie
15. 12. 2008   #1
-
0
-

Dobrej, jsem si nainstaloval dle návodu:

http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2006042301-java-ii-zaciname


A zacal jsem, přepsal jsem si kód a spustil, jenze
1) Nic se nezobrazilo
2) Ve spodní kolonce Output se vypsalo toto :
run:

java.lang.SecurityException: Prohibited package name: java
at java.lang.ClassLoader.preDefineClass(ClassLoader.java:479)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:614)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:124)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:260)
at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:56)
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:195)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:268)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)
Exception in thread "main"
Exception in thread "main" Java Result: 1
BUILD SUCCESSFUL (total time: 2 seconds)



Jen by mne zajimalo jestli to co se mi deje je dobre nebo delam neco spatne !
Dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.180.–
Alkohol pomáhá programovat, vždy vymyslíte něco co by vás vživotě nenapadlo !
Andriel0
Stálý člen
15. 12. 2008   #2
-
0
-

Mno, nevím, jak přesně je to v tom seriálu, ale máš nainstalované i JDK? Jen pro kontrolu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
Quiark0
Věrný člen
15. 12. 2008   #3
-
0
-

V jakém balíčku máš svůj kód (co máš na začátku souboru na řádku začínajícím 'package')? Podle chybové hlášky ho máš možná v balíčku obsahující slovo java a to asi nesmíš, protože to může jen Sun :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
SibleR0
Newbie
15. 12. 2008   #4
-
0
-

Ano JDK mam instaloval jsem ho rovnou s NetBeans.
NetBeans mne zeptaly zda chci přesunout class do Source Packages.

ted to nehlsi to zadnou chybu ale po spusteni se nic nezobrazi !
Tady je screen jak to vypada:



http://img410.imageshack.us/my.php?image=netbeansla5.png



Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.180.–
Alkohol pomáhá programovat, vždy vymyslíte něco co by vás vživotě nenapadlo !
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
15. 12. 2008   #5
-
0
-

To SibleR : jako nic se nezobrazi myslis to ze ti jen problikne okno a ty protoze to nestihas precist predpokladas ze se nic nezobrazilo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
SibleR0
Newbie
16. 12. 2008   #6
-
0
-

Jenze vono kdybych aspon vydel probliknout to vokno ale ani to nevidim !
Nebojte slepej nejsem :smile3: !

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.180.–
Alkohol pomáhá programovat, vždy vymyslíte něco co by vás vživotě nenapadlo !
wokena0
Stálý člen
16. 12. 2008   #7
-
0
-

Treba to je NetBeansem,mas release?Taky to muze byt tim divnym JDK,jak bylo zminovano vyse,nicmene nez zkusis nainstalovat novy NetBeans,zkus to spustit prez Prikazovou radku,aspon otestujes,jestli je chyba v NetBeans,nebo v JDK.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.51.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Problé s kompilací dev++ — založil miguel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý