Dátový typ – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dátový typ – .NET – Fórum – Programujte.comDátový typ – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
17. 12. 2008   #1
-
0
-

Dobrý
Mám taký problém :

private void VytvorHarok()

{
int CisloStrany = Int32.Parse(textBox1.Text);
MenoStrany = "Str" + CisloStany.ToString();
MenoStrany = new System.Windows.Forms.TabPage();
tabControl1.Controls.Add(MenoStrany);
//
// Str
//
MenoStrany.Location = new System.Drawing.Point(4, 22);
MenoStrany.Name = MenoStrany;
MenoStrany.Padding = new System.Windows.Forms.Padding(3);
MenoStrany.Size = new System.Drawing.Size(660, 230);
MenoStrany.TabIndex = 3;
MenoStrany.Text =

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.223.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
17. 12. 2008   #2
-
0
-

A o co se snažíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Japo0
Návštěvník
17. 12. 2008   #3
-
0
-

Myslím, že chyba je tady:



MenoStrany = "Str" + CisloStany.ToString();
MenoStrany = new System.Windows.Forms.TabPage();


Snažíš se dávat do jedné proměnné dva úplně odlišné datové typy.

A příště prosím také napiš výjimku, co ti to vyhazuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
zonda0
Stálý člen
18. 12. 2008   #4
-
0
-

Ale ja som napýsal aký mám problém ale mi to neodoslalo neviem prečo ??

No a problém je v tom že chcem použiť hodnotu z MenoStrany na to aby sa ten TabPAge tak volal Ale nielem
TabPage.name = MenoStrany ,ale celý ten TapPage sa tak volal pr.

MenoStrany.Location = ...
MenoStrany.Text = ...
MenoStrany.name = ...

Ale neviem aký dátový typ mám na to použiť ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.223.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
18. 12. 2008   #5
-
0
-

To zonda : Pokud vím, tak toho nelze dosáhnout (mohu se však mýlit, střílím od boku). Žádná vlastnost (ani Name) nemůže změnit název ukazatele na objekt.

BTW: Zedituj si ten první příspěvek, ať dává smysl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
paashi0
Super člen
18. 12. 2008   #6
-
0
-

Není potom lepší vytvořit (nebo použít) kolekci objektů a procházet ji podle nějaké vlastnosti, např. titulku? Nejsem si jistý, ale TabControl kolekce ke spravování stránek používá...

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.11.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Datový typ — založil Rade.k

Datový typ v tabulce — založil LiDr

Datový typ real - spěchá — založil Honza

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý