Mallinfo na Win platformě – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mallinfo na Win platformě – C / C++ – Fórum – Programujte.comMallinfo na Win platformě – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ghibulo
~ Anonymní uživatel
33 příspěvků
18. 12. 2008   #1
-
0
-

zdravím.
Převádím svůj program (ansi C) na platformu win a mám problém, že v <malloc.h> mi chybí structure mallinfo. Mám nějak nabourané Visual C++ 2008 Expr.edition, nebo je to normální? A jestli je to normální, můžete mi někdo poradit, jak lze na win platformě zjistit, kolik paměti právě uvolňuju pomocí příkazu free(ukazatel); ? Nechtělo by se mi vytvářet vlastní strukturu pro ukládání velikostí alokovaných bloků :/ V
Mockrát dík za každou radu, nebo nasměrování.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.104.–
Reklama
Reklama
o-lox0
Super člen
18. 12. 2008   #2
-
0
-

mallinfo neznam (nebyla ani u starsich verzi!) ale mas na to:
int _heapwalk( _HEAPINFO *entryinfo );
typedef struct _heapinfo {
int * _pentry;
size_t _size;
int _useflag;
} _HEAPINFO;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 12. 2008   #3
-
0
-

To o-lox : moc dík - je sice nepříjemný, že to není pro obě platformy nějak standartizovaný, ale hlavně že to aspoň nějak jde...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.104.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 133 hostů

Podobná vlákna

Sit Win XP a Win 2k — založil Matej Zabsky

Win 95-problem — založil Michalek

PC to PC ve win 2000 vs XP — založil W8eR_CZech

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý