JS a getSeconds – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JS a getSeconds – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJS a getSeconds – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 12. 2008   #1
-
0
-

Dobrej...mám problém...chcem aby po kliknutí na button po istom časovom úseku (1200 ms) zobrazil PLYNÚCO menu...ako?..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
Reklama
Reklama
19. 12. 2008   #2
-
0
-

Prosim preklad "PLYNÚCO"...to je jako plynule?

Plynule animace se musi delat v JS poctive rucne...kazdych x milisekund menit vhled objektu az to vytvori iluzi plynule animace.

Osobne na tyhle veci doporucuju nejaky JS framework, konkretne bych doporucil jQuery. tam je takova vec otazkou jednoho radku

$("#idObjektu").show("slow") // pomalu zobrazi dany objekt, samozrejme je mozno urcit i konkretni pocet milisekund, ktere ma animace trvat


Ostatni frameworky jako prototype to samozrejme take zvladnou.

Na to zpozdeni si pogogli "javascript timers"

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 12. 2008   #3
-
0
-

ok...thx...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Kalkulačkový algoritmus — založil tomasxp

Win API - jak začít? — založil Sergei

Odeslání email v ASP.NET — založil plasmo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý