Professional UI elegant ribbon – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Professional UI elegant ribbon – C / C++ – Fórum – Programujte.comProfessional UI elegant ribbon – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
21. 12. 2008   #1
-
0
-

nasiel som kniznicu professional UI elegant ribbon stiahol som ju ale neviem ako je mam pouzit pls mohly by ste my dat nejaku radu? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Reklama
Reklama
o-lox0
Super člen
22. 12. 2008   #2
-
0
-

tj tak trochu C sharp, .NET ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
lolik0
Super člen
22. 12. 2008   #3
-
0
-

a v c++ sa to pouzit neda??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
22. 12. 2008   #4
-
0
-

To lolik : V C++/CLI určitě ano.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
lolik0
Super člen
22. 12. 2008   #5
-
0
-

ale ako?
jauz dlhsiu dobu zhanam design programu ktory vyzera ako office. a zatial som nasiel iba toto.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Quiark0
Věrný člen
22. 12. 2008   #6
-
0
-

Když si koupíš VS Professional, tak v něm MFC podporuje tenhle design. Jinak abys tuhle knihovnu mohl použít, musíš svůj projekt přepnout na managed C++ (nyní C++/CLI) což nemusí být to, co chceš. Potom bys tu knihovnu přidal do references, pak by ses naučil C++/CLI a bylo by to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Andriel0
Stálý člen
22. 12. 2008   #7
-
0
-

Nemusí ani kupovat Visual Studio, Expression edice je v tomhle (design aplikace) stejná, jako Pro verze a je zadarmo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
22. 12. 2008   #8
-
0
-

To Andriel : Ale nemá k tomu MFC (pokud je nezbytně třeba, netuším).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Quiark0
Věrný člen
22. 12. 2008   #9
-
0
-

No proč asi píšu tu placenou verzi. Ten ribbon je součástí nového MFC a to je součástí placeného VS (teda asi jako nějaký addon, ale pro express to prostě neni).

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 133 hostů

Podobná vlákna

Licence xp professional — založil JannBaill

Proteus 8 professional — založil malconek1

Visual Studio 2008 Professional — založil Webmaster

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý