Otevření souboru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otevření souboru – PHP – Fórum – Programujte.comOtevření souboru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Sajmi0
Newbie
21. 12. 2008   #1
-
0
-

Nazdar, na 3 webech potřebuju vytvářet xml soubor s plánovanýma akcema a ty pak na čtvrtým webu číst a vypisovat. XML soubor z cizího webu v pohodě otevřu, ale když je ten soubor generovanej přes PHP nebo ASP.NET tak si s tim fopen neporadí. Je nějakej způsob jak číst automaticky generovaný sobory?

testovací web mám tu: http://stredisko1.wakan.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
21. 12. 2008   #2
-
0
-

Nefunguje? Divný. Zkus file_get_contents()
Já osobně využívám knihovnu http (není součástí základního balíku)

http://cz2.php.net/manual/en/book.http.php

Je to kompletní balík funkcí pro práci s cizími webovkami.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
21. 12. 2008   #3
-
0
-

Pkud chces otevirat PHP soubor, ktery je na stejne domene jako ystup a ne PHP kod, tak musis pouzit absolutni adresu (vcetne domeny).

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Sajmi0
Newbie
21. 12. 2008   #4
-
0
-

To CommanderZ : Absolutní adresu mám, přikládám zdroják:



<?php
$zdroje = array(
'Skautky' => 'http://beta.wakan.cz/skautky/feed/rss/',
'Wakani' => 'http://wakan.cz/feed/',
'AeroWakani' => 'http://wakani.wakan.cz/data/rss/feed.xml',
'Strazkyne' => 'http://strazkyne1.wakan.cz/RSS_Planning2.ashx/'
);

foreach($zdroje as $oddil => $zdroj)
{
echo "Otevřu ". $zdroj ."(".$oddil.")?";
if(fopen($zdroj, "r"))
{
echo "Jo! <hr />";
}
else
{
echo "Ne! <hr />";
}

}
?>


file_get_contents() nejde taky.

Na localhostu mi fungujou první 3 zdroje, ten v ASP.NETu nejde ani tam ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
21. 12. 2008   #5
-
0
-

A co to teda vrati?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Sajmi0
Newbie
21. 12. 2008   #6
-
0
-

Když se to povede tak file_get_contents() vrátí obsah souboru, jinak mi to hlásí HTTP request failed (viz ten zkušební web http://stredisko1.wakan.cz/).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
Sajmi0
Newbie
22. 12. 2008   #7
-
0
-

Nikdo neví co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
joe
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
23. 12. 2008   #8
-
0
-

Máš možnost vyzkoušet to přímo na tom serveru i jiným způsobem? Jako třeba lynx v shellu, nebo něco.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Sajmi0
Newbie
23. 12. 2008   #9
-
0
-

Nemůžu ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Otevření souboru — založil Jakub Vojáček

Otevření souboru — založil Honza

Otevření souboru v C++ — založil turbo-snek

Otevření souboru — založil dc195

Otevření souboru — založil Pavel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý