Cawko kamos mi poslal Bpaskal co jemu v pohode fici vsaj to mam spustit s instal.exe ale to ked ja zapnem tak mi zacne daco instalovat do C:\BP a aj tak mi to nepusti neviete co stim??
Fórum › Pascal
Ako spojazdnit Bpaskal
Bpaskal... to jako Borland Pascal? C:\BP je defaultní instalační adresář, doporučuji neměnit. V něm by měl být podadresář BIN a v něm program BP.EXE - tím se to spouští.
Moje stránka.
Nejde ti to z jednoho ze dvou duvodu:
1.] stara chyba runtime200 ktera zneschopnila mnoho programu v pascalu napsanych. Byla zpusobena prislis rychlym strojem a v dusledku toho k deleni nulou.
2.] Mas windows vista kde neni MS-Dos programy mozne primo spoustet. Musis pouzit DosBox
Zkus to nainstalovat na nějákem jiném počítači, takhle zjistíš jestli je to chyba počítače nebo instalátoru. Když to bude chyba instalátoru, tak zkus někde najít jinou verzi Borland Pascalu. Když to bude chyba počítače, tak máš hned dvě možnosti, buďto si koupit nový počítač nebo udělat to samé co v prvním případě.
PS:Ten DOSBox zkus, tak jako tak. Je Free a zabírá pár MB.
To joe : No já nevím. Jednu chvíli jsem zkoušel programovat pomocí FreePascalu a radši jsem se vráil k TurboPascalu od Borlandu, ale pokud ještě nejsi zvyklí ani na jeden z nich, tak si radši zvykni na FreePascal.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ako spolahlivo zistit ci je subor novsi ako druhy — založil marioff
Ako docielit nieco ako dynamicku tabulku — založil Dee
Moderátoři diskuze