Ako spojazdnit Bpaskal – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako spojazdnit Bpaskal – Pascal – Fórum – Programujte.comAko spojazdnit Bpaskal – Pascal – Fórum – Programujte.com

Juraj
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
21. 12. 2008   #1
-
0
-

Cawko kamos mi poslal Bpaskal co jemu v pohode fici vsaj to mam spustit s instal.exe ale to ked ja zapnem tak mi zacne daco instalovat do C:\BP a aj tak mi to nepusti neviete co stim??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.30.–
Mircosoft+1
Věrný člen
21. 12. 2008   #2
-
0
-

Bpaskal... to jako Borland Pascal? C:\BP je defaultní instalační adresář, doporučuji neměnit. V něm by měl být podadresář BIN a v něm program BP.EXE - tím se to spouští.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.83.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
rainbof0
Newbie
22. 12. 2008   #3
-
0
-

Nejde ti to z jednoho ze dvou duvodu:

1.] stara chyba runtime200 ktera zneschopnila mnoho programu v pascalu napsanych. Byla zpusobena prislis rychlym strojem a v dusledku toho k deleni nulou.
2.] Mas windows vista kde neni MS-Dos programy mozne primo spoustet. Musis pouzit DosBox

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.165.–
Yety0
Stálý člen
22. 12. 2008   #4
-
0
-

Zkus to nainstalovat na nějákem jiném počítači, takhle zjistíš jestli je to chyba počítače nebo instalátoru. Když to bude chyba instalátoru, tak zkus někde najít jinou verzi Borland Pascalu. Když to bude chyba počítače, tak máš hned dvě možnosti, buďto si koupit nový počítač nebo udělat to samé co v prvním případě.

PS:Ten DOSBox zkus, tak jako tak. Je Free a zabírá pár MB.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.117.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
joe
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
23. 12. 2008   #5
-
0
-

Doporučuji zkusit Free Pascal (http://www.freepascal.org/), ani nepoznáš rozdíl (kromě toho, že to bude fungovat :smile1: ).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Yety0
Stálý člen
23. 12. 2008   #6
-
0
-

To joe : No já nevím. Jednu chvíli jsem zkoušel programovat pomocí FreePascalu a radši jsem se vráil k TurboPascalu od Borlandu, ale pokud ještě nejsi zvyklí ani na jeden z nich, tak si radši zvykni na FreePascal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.117.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý