Prijemný podvečer,
som začiatočník v C#, a mám jednu otázku, používam ho iba tak zbežne, len keď si niečo potrebujem ulahčiť...
Predstavme si takú stránku, ktorej má 2 textboxy na zadanie 2 údajov, a po stlačení potvrdzujúceho tlačítka mi vyhodí konečný záver. A ja mám .docx dokument, v ktorom mám asi tak 400 údajov, čo sa mi kopírovať určite nechce po jednom.
Tak by som sa chcel spýtať, ako načítam tie údaje do programu, ktorý by mi ich automaticky po sebe odosielal na stránku a potom výsledok pre každé zobrazil?
P.S samozrejme, potrebujem pre začiatok iba nejaký obecný algorytmus, prípadne časti , čo by som si mal naštudovať na MSDN
Fórum › .NET
Automaticke odosielanie udajov na stranku
Největší problém bude asi vytáhnout to z toho docx. Pokud je to čistý text a dá se jednoduše parsovat, možná bys to mohl uložit jako .txt a v c# to přečíst a naparsovat. Další možnost je použít VBA makra ve wordu a vyndat to nějak pomocí nich.
Co se týče odeslání, najdi si nějakou knihovnu, která umí dělat HTTP POST requesty. S ní bys udělal odeslání údajů a pak stáhnutí odpovědi.
(předpokládám, že ten formulář to posílá pomocí POST)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů
Podobná vlákna
Diakritika v PHP formulári a odosielanie udajov — založil Marek
Automaticke priadnie udajov do db — založil Anonymní uživatel
Automatické vložení hesla kliknuti na odkazu na jinou www stranku — založil GunnerV3
Odosielanie E-mailov — založil Zelenac14
Odosielanie premenných — založil Pali
Moderátoři diskuze