Automaticke odosielanie udajov na stranku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Automaticke odosielanie udajov na stranku – .NET – Fórum – Programujte.comAutomaticke odosielanie udajov na stranku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 12. 2008   #1
-
0
-

Prijemný podvečer,

som začiatočník v C#, a mám jednu otázku, používam ho iba tak zbežne, len keď si niečo potrebujem ulahčiť...

Predstavme si takú stránku, ktorej má 2 textboxy na zadanie 2 údajov, a po stlačení potvrdzujúceho tlačítka mi vyhodí konečný záver. A ja mám .docx dokument, v ktorom mám asi tak 400 údajov, čo sa mi kopírovať určite nechce po jednom.

Tak by som sa chcel spýtať, ako načítam tie údaje do programu, ktorý by mi ich automaticky po sebe odosielal na stránku a potom výsledok pre každé zobrazil?

P.S samozrejme, potrebujem pre začiatok iba nejaký obecný algorytmus, prípadne časti , čo by som si mal naštudovať na MSDN

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.153.–
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
22. 12. 2008   #2
-
0
-

Největší problém bude asi vytáhnout to z toho docx. Pokud je to čistý text a dá se jednoduše parsovat, možná bys to mohl uložit jako .txt a v c# to přečíst a naparsovat. Další možnost je použít VBA makra ve wordu a vyndat to nějak pomocí nich.

Co se týče odeslání, najdi si nějakou knihovnu, která umí dělat HTTP POST requesty. S ní bys udělal odeslání údajů a pak stáhnutí odpovědi.
(předpokládám, že ten formulář to posílá pomocí POST)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Podobná vlákna

Automaticke priadnie udajov do db — založil Anonymní uživatel

Odosielanie E-mailov — založil Zelenac14

Odosielanie premenných — založil Pali

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý