Problem s konfiguraciou – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s konfiguraciou – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem s konfiguraciou – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
23. 12. 2008   #1
-
0
-

vatvoril som si program s 1 buttonom labelboxom a pictureboxom skompiloval som to. pro kompilacii som nastavil release. mne to ide ale ked som to poslal kamosovy tam mu to hlasi
Spuštění teto aplikacese nezzdarilo protoze konfigurrace aplikace neni správná . tyto potize lze pravdepodobne vyresit opakovanou instalaci aplikace ..

neviete co by som s tym mal spravit? dik

//edit je to windows form app robena vo VS 2008 pro

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
Reklama
Reklama
o-lox0
Super člen
23. 12. 2008   #2
-
0
-

Pravděpodobně jednoduše nemá instalovaný .NET. Taky mu můžeš nahrát současně s tím msvcr90.dll,msvcm90.dll knihovny nebo ta která je tam runtime.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
Quiark0
Věrný člen
23. 12. 2008   #3
-
0
-

Lepší bude najít si na download serveru Microsoftu Visual Studio 2008 Redistributable a nainstalovat mu to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
lolik0
Super člen
23. 12. 2008   #4
-
0
-

a ked chcem spravit aby kazdy kdo si to stiahne mu to pojde co mam spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
KIIV+42
God of flame
23. 12. 2008   #5
-
0
-

udelat to ve winapi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
23. 12. 2008   #6
-
0
-

nakopiroval som obi2 kniznice do tej istej zlozky kde je ten program ale na 2. kompe my to hadze stale ten isty error co hadzal aj kamosovi

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.71.–
WraCkeR0
Newbie
2. 1. 2009   #7
-
0
-

mam ten isty problem no momentalne nemam cas sa na to viac sustredit , a identifikovat o co vlastne ide, preco tie binarky nefunguju na inom pc ako na tom ktorom bol skomilovany , alebo len na tom na ktorom je nahodene VS.
Snad by to mohol niekto vysvetlit preco vlastne tie binarky nefunguju, je to tym ze to je kompilovane pod VS2kX Express ?

Nasiel som par clankov, ak mas cas tak to skus checknut.

http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/vcgeneral/thread/66bc8cab-c134-49a8-85e5-37ca9efbdeb4/
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vcgeneral/thread/36971526-95f3-4a9f-a601-1843c86332c1/
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235265(VS.80).aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.5.205.–
Quiark0
Věrný člen
2. 1. 2009   #8
-
0
-

No asi je to proto, že to používá MS C runtime knihovnu verze 9 (jelikož je to zkompilované pod VS 9) a ta není na daném počítači nainstalovaná. Navíc kvůli řešení problémů s DLL Hell se zavedly manifesty, které věc trochu zkomplikovaly. Takže jak jsem psal výše, nainstalovat MS Visual Studio 2008 Redistributable. Anebo zkusit CRT linkovat staticky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
WraCkeR0
Newbie
2. 1. 2009   #9
-
0
-

Mno len neviem co vseto tam mam nalinkovat,
nemas nejaky clanok o tom ako to staticky nalinkovat?
Alebo ak mas vela casu tak nejak v kratkosti popisat co to vsetko zahrna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.5.205.–
Quiark0
Věrný člen
2. 1. 2009   #10
-
0
-

Je to v nastavení projektu v sekci C++/Code Generation, v položce Runtime Library vybrat tu verzi bez DLL. Jediná podmínka je, aby všechny knihovny, které používáš, měly stejnou runtime library, jinak to bude házet podivné chyby.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 115 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s konfiguraciou — založil adamislav01

Problém — založil pali6

Problém v C — založil Robin

Problém v C++ — založil Anonim

Problém s i++ — založil Chazz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý