Zmeranie vysky tabulky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zmeranie vysky tabulky – PHP – Fórum – Programujte.comZmeranie vysky tabulky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
27. 12. 2008   #1
-
0
-

dobry den chcem sa opytat ci sa v php pomocou funkcie $_GET neda odmerat vyska tabulky v pixeloch a ked ano tak ako na to dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.191.–
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
27. 12. 2008   #2
-
0
-

wow... to co je za otazka? pomocou premennej v odkaze chces zistit vysku nejakeho elementu v stranke.?.. a este aj pomocou PHP? :smile12: ...mam dost... :smile6: :smile6:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
27. 12. 2008   #3
-
0
-

To 7raul : NEJDE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
marioff0
Expert
27. 12. 2008   #4
-
0
-

mozno by ti pomohol javascript :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
27. 12. 2008   #5
-
0
-

nic a urobil som to pomocou div a nastavil som maximalnu vysku tabulky ale ked ma viac ako tych 600px tak tam mam posuvnik ale to nevadi kazdopadne dakujem za radu lebo by som to hladal doteraz a prepacte za blbu otazku

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.158.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý