Metoda pre dynamicky vytvoreny button sa nespusta – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Metoda pre dynamicky vytvoreny button sa nespusta – .NET – Fórum – Programujte.comMetoda pre dynamicky vytvoreny button sa nespusta – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lamer
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
27. 12. 2008   #1
-
0
-

Dobry den,

na stranke mam tabulku a pridam do nej okrem ineho aj button pre ten som si vytvoril jednu metodu ta sa vsak nespusti aj ked stranka inak vyzera v poriadku, teda aj button sa zobrazi no ked na neho kliknem stranka sa iba refreshne..
skrateny kod:



{
//..
TableRow row = new TableRow();
TableCell cell = new TableCell();
Button but = new Button();

but.Text = "klini ma, ale nic neurobim :(";
but.EnableViewState = true;

but.Click += new EventHandler(metoda);
cell.Controls.Add(but);

row.Cells.Add(cell);

Table1.Rows.Add(row);
}
//....
protected void metoda(object sender, EventArgs e)
{
// sem asi nepride
}


tak budem za kazdu radu vdacny..

s pozdravom

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
Reklama
Reklama
27. 12. 2008   #2
-
0
-

To lamer : Asi nebo určitě? Co to zjistit (s pomoc debuggeru)? Pokud se jedná o ASP.NET, tak je dobré si uvědomit, že po kliknutí na toto tlačítko probíhá postback (v závislosti na tom bys měl upřesnit, co s tím tlačítkem budeš nebo nebudeš dělat).

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.146.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
lamer
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
27. 12. 2008   #3
-
0
-

To djanosik : urcite tam nepride... proste aj ked tam dam len prepisat text nejakeho label-u tak to neurobi.. (a ten label sa nikde inde neprepisuje)

je to asp.net.... este vyskusam ten debuger, sry ze ma to nenapadlo..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
lamer
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
27. 12. 2008   #4
-
0
-

tak uz som na nieco prisiel, a to ze ked robim tu tabulku v Page_Load tak to ide..

bohuzial som nepochopil preco :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
dannyk0
Věrný člen
28. 12. 2008   #5
-
0
-

Pro info se mrkni v google na Page Life cyklus.
Ve zkratce: Kazda stranka ma pri jejim "spusteni" urcitou posloupnout kroku,ktere se provedou pro vysledne vyrenderovani.
Ty tim,ze mas generovani buttonu mimo Page_Load ho sice vytvoris,ale nemuzes k nemu korektne vytvorit event, protoze stranka uz prosla registraci eventu a tobe se jen vyrenedruje samotna kontrola, ktera sice ma nastaveny event,ale ten se uz nikde nezpracovava.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý