PictureBox – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

PictureBox – .NET – Fórum – Programujte.comPictureBox – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Wabbit
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
28. 12. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,http://programujte.com/img/k_zmensit.gif
potřeboval bych do pb vložit obrázek na jeho pravou stranu, mám tam obrázek na pozadí, další obrázek vlevo, a ještě mi chybí doprava (skládám tak různě dlouhá tlačítka), další věc - rád bych použil PB jako kontejner (jde to třeba ve VBasicu), potřeboval bych poradit jak to nahradit.

Předem děkuji za odpověď
Wabbit

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.77.165.–
Reklama
Reklama
sunamo0
Newbie
28. 12. 2008   #2
-
0
-

Nemohl bys tu hodit nějaký nákres nebo to blíže specifikovat? ale pokusím se..
Pokud to dobře chápu, chceš umístit 3 obrázky v jednom čase do PB což je blbost. Potřebuješ M, která ti je spojí do jednoho a navíc by měla kontrolovat velikost PB aj. a impl. handlery pro DG, které začínají na OnDrag... To ale v odvozené třídě od PB, což bych ti silně doporučoval, protože ji můžeš snadněji distribuovat, kopírovat a vytvářet její instanci..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.86.–
[url]http://sunamo.aspone.cz[/url]
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 111 hostů

Podobná vlákna

Picturebox a obrazek — založil Lochneska

PictureBox.click; — založil Kubas129

Picturebox position ? — založil superman

PictureBox a radioButton — založil H0nzin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý