Kompilacia – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kompilacia – .NET – Fórum – Programujte.comKompilacia – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vyhno0
Newbie
28. 12. 2008   #1
-
0
-

Ahojte
chcel by som sa spytat ako skompilujem dva subory:
Class1.cs Program.cs tak aby vznikol jeden exe subor.
Obidva subory su ulozene v jednom projecte skuska vid obr. v prilohe

/* Program.cs */

using System;
class program24
{
static void Main()
{
trieda2.i = 1;// !Kazda! skolska trieda ma iba jedneho profesora!
trieda2 t1 = new trieda2();// vytvorenie instancie pre 4.A
trieda2 t2 = new trieda2();// vytvorenie instancie pre 4.B
Console.WriteLine("Zadaj pocet ziakov v 4.A triede");
t1.k = Convert.ToInt16(Console.ReadLine());
Console.WriteLine("Zadaj pocet ziakov v 4.B triede");
t2.k = Convert.ToInt16(Console.ReadLine());
int i = 2 * trieda2.i + t1.k + t2.k;
Console.WriteLine("Celkovy pocet ludi na vylete je " + i);
}
}

/* Class1.cs */
using System;
class trieda2
{
public static int i;// profesori
public int k;// studenti
}

vopred diki za odpoved
Editoval djanosik: Autor se všem omlouvá za chybné vložení kódu a vynasnaží se, aby se to už neopakovalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.68.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 12. 2008   #2
-
0
-

Zmáčkni F5 a pak se podívej do složky Dokumenty\[Složka s projekty]\skuska\skuska\bin\Debug a tam bude tvoje .exe :smile1: Tu chybu na tom screenshotu máš proto, protože žádný soubor skuska.cs v tom tvém projektu neexistuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
vyhno0
Newbie
28. 12. 2008   #3
-
0
-

To Chrasty :
Diki si profik

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.68.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Kompilacia — založil Milan

Kompilácia z *.py do *.exe — založil libcosenior

Quake 3 Arena - C++ kompilacia — založil johnny15

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý