Problém s javac a jmimemagic.jar – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s javac a jmimemagic.jar – Java – Fórum – Programujte.comProblém s javac a jmimemagic.jar – Java – Fórum – Programujte.com

 

neithan0
Duch
29. 12. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den, mám kód:



import java.io.*;
import net.sf.jmimemagic.Magic;
import net.sf.jmimemagic.MagicException;
import net.sf.jmimemagic.MagicMatch;
import net.sf.jmimemagic.MagicMatchNotFoundException;
import net.sf.jmimemagic.MagicParseException;


public class Mime {
public static String getMime(byte[] bytes) {
Magic parser = new Magic() ;

try {
MagicMatch match = parser.getMagicMatch(bytes);
System.out.println(match.getMimeType()) ;
}
catch(Exception e) {
System.out.println("nazdar");
}

return "nazdar";
}

public static void main(String[] args) throws IOException {
File soubor = new File("/home/neithan/ukazka.png");
FileInputStream stream = new FileInputStream(soubor);

byte[] bytes = new byte[(int) soubor.length()];
stream.read(bytes);

try {
Mime.getMime(bytes);
}
catch(Exception e) {

}
}
}


Ale, když spouštím java Mime tak mi to hlási toto:


neithan@neithan-desktop:~/java/ImageResize/src$ javac -classpath /home/neithan/Desktop/jmimemagic-0.1.1.jar Mime.java
neithan@neithan-desktop:~/java/ImageResize/src$ java Mime
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: net/sf/jmimemagic/Magic
at Mime.getMime(Mime.java:11)
at Mime.main(Mime.java:33)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.sf.jmimemagic.Magic
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:276)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)
... 2 more


Kde jsem udělal chybu, že to nefunguje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.173.–
o-lox0
Super člen
29. 12. 2008   #2
-
0
-

Jen letmým pohledem, kód se nevytváří tak, že se jak sněhová koule do sebe nacucá všechno z knihoven, naopak - nehlásí ti to chybu u překladu, tak dej stejný parametr -classpath i do běhu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.152.–
neithan0
Duch
30. 12. 2008   #3
-
0
-

To o-lox : Děkuju, to jsem nějak zapomněl, ale je to stejně nějaká složitá třída, tak to udělám nějak jednodušeji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý