Checkbox – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Checkbox – PHP – Fórum – Programujte.comCheckbox – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
21. 8. 2006   #1
-
0
-

mam vytvorenu databazu mailov v ramci mojej stranky.. zobrazenie mailov vyzera asi takto:
?



<?
@$messages = mysql_query("select a.Login, a.id, m.id_pri, m.id_mes, m.datum_odos, m.cas_odos, m.time, m.precitane from (Admin a inner join message m on a.id=m.id_odos) where id_pri='$idusr' order by m.time desc");
$pocet_msg=mysql_num_rows($messages);
@$neprecitane = mysql_query("select*from message where id_pri='$idusr' and precitane=''");
$pocet_neprecitanych = mysql_num_rows($neprecitane);
?>
<table cellpadding="3" cellspacing="0" class="content">
<tr><td class="topic_up2"><table width="586" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td align="left" class="bold_w">Po?ta</td><td align="right" class="small_intab_white">Spr?vy: <?echo"$pocet_msg"; if($pocet_neprecitanych!=0): echo" <font color="#de7339">Nepre??tan?: </font>$pocet_neprecitanych"; endif;?></td></tr></table></td></tr>
<tr><td align="center" valign="top">
<table align="center" class="mailing">
<tr><td></td><td class="small_intab_orange" align="left">Odosielate?</td><td class="small_intab_orange" align="left">D?tum Prijatia</td><td class="small_intab_orange" align="left">Pre??tan?</td></tr>
<?
while($msg = mysql_fetch_array($messages))
{
if($msg[precitane]==0):
echo'<tr><td align="left"><input type="checkbox"></td><td align="left"><a href="index.php?page=message_read&id_mes='.$msg[id_mes].'" class="smallhyp_o" title="??taj spr?vu od '.$msg[Login].'">'.$msg[Login].'</a></td><td class="small_intab_white" align="left">'.$msg[datum_odos].' - '.$msg[cas_odos].'</td><td class="small_intab_orange" align="left">Nepre??tan?</td></tr>';
else:
echo'<tr><td align="left"><input type="checkbox"></td><td align="left"><a href="index.php?page=message_read&id_mes='.$msg[id_mes].'" class="smallhyp_w" title="??taj spr?vu od '.$msg[Login].'">'.$msg[Login].'</a></td><td class="small_intab_white" align="left">'.$msg[datum_odos].' - '.$msg[cas_odos].'</td><td class="small_intab_white" align="left">'.$msg[precitane].'</td></tr>';
endif;
echo'';
}
?>
<tr><td colspan="4" align="center" bgcolor="#212121">
<table>
<tr><td class="small_intab_orange">V?etky</td><td><input type="checkbox"></td>
</table>
</td></tr>
</table>
</td></tr>
</table>


teda zobrazi sa mi chceckbox k danej message, odosielatel atd... na zaver je chceckbox "Vsetky" pomocou ktoreho chcem aby sa mi oznacili vsetky ostatne chceckboxy patriace k spravam aby som ich mohol potom naraz vymazat...neviete ako? dikeeeeees?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
21. 8. 2006   #2
-
0
-

Tohle nepatri do PHP, to obstara javascript

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Michal Zima0
Super člen
21. 8. 2006   #3
-
0
-

ten checkbox musí mít nějaké jméno (už jen proto, že ho potřebujeě nějak pak zpracovat). nejlépe jméno "neco1235" - zkrátka něco+číslo. Pak stačí projet pomoc? JS všechna tato čísla (číslo může být třeba ID toho e-mailu). A při zaškrtnutí checkboxu "všechny", tak se spustí příslušná JS fce, která jako parametry obdrží (vypsaný pomocí php) číslo prvního a posledního. Další možnost je se podívat třeba na seznam.cz do mailu, jak to je udělané. ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mandriva Linux 2007.1, KDE 3.5, Opera 9.22, vim 7.0...
Milan0
Stálý člen
21. 8. 2006   #4
-
0
-

diki...pozriem sa teda na to...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
22. 8. 2006   #5
-
0
-

len neviem ako mam spravit ked mi id e-mailov nejdu zasebou... zaskrtnu sa mi len napr. od 1-8 a dalsie od 23-.. ostnanu nezmenene... doplnil som tam teda toto:

<?

echo'<script language="JavaScript">';
echo'function checkAll() {';
echo'for (var j = '.$hodnoty[min].'; j <= '.$hodnoty[max].'; j++) {';
echo'box = eval("document.checkboxform.chckbox" + j);';
echo'if (box.checked == false) box.checked = true;';
echo' }';
echo'}';
echo'</script>';
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
22. 8. 2006   #6
-
0
-

Proc to proboha davas do echa? Ukonci PHP a dej to tam normalne. Pak se s tim da neco delat, takhle se v tom neda vyznat :pche:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
22. 8. 2006   #7
-
0
-

Hele co jsem nasel na netu po gogleni vyrazu "check all checkboxes javascript":




Here is the javascript:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
// by Nannette Thacker
// http://www.shiningstar.net
// This script checks and unchecks boxes on a form
// Checks and unchecks unlimited number in the group...
// Pass the Checkbox group name...
// call buttons as so:
// <input type=button name="CheckAll" value="Check All"
//onClick="checkAll(document.myform.list)">
// <input type=button name="UnCheckAll" value="Uncheck All"
//onClick="uncheckAll(document.myform.list)">
// -->

<!-- Begin
function checkAll(field)
{
for (i = 0; i < field.length; i++)
field[i].checked = true ;
}

function uncheckAll(field)
{
for (i = 0; i < field.length; i++)
field[i].checked = false ;
}
// End -->
</script>

Here is the HTML:

<form name="myform" action="checkboxes.asp" method="post">
<b>Your Favorite Scripts & Languages</b><br>
<input type="checkbox" name="list" value="1">Java<br>
<input type="checkbox" name="list" value="2">Javascript<br>
<input type="checkbox" name="list" value="3">Active Server Pages<br>
<input type="checkbox" name="list" value="4">HTML<br>
<input type="checkbox" name="list" value="5">SQL<br>

<input type="button" name="CheckAll" value="Check All"
onClick="checkAll(document.myform.list)">
<input type="button" name="UnCheckAll" value="Uncheck All"
onClick="uncheckAll(document.myform.list)">
<br>
</form>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Milan0
Stálý člen
22. 8. 2006   #8
-
0
-

no ja som nasiel tiez podobne skripty ale nejde mi oznacit vsetky e-maily ak id nejde zasebou...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
26. 8. 2006   #9
-
0
-

ako zistim v php ze checkbox je zaskrtnuty...? niekde som to uz videl ale teraz to neviem vobec najst...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Jakub0
Super člen
26. 8. 2006   #10
-
0
-

mORb napsal:

ako zistim v php ze checkbox je zaskrtnuty...? niekde som to uz videl ale teraz to neviem vobec najst...


Zaškrnutý checkboxy se odešlou a ty nezaškrtnuté se prostš vůbec neodešlou :) . Takže bych to ověřoval tímto způsobem:


if(isset($_POST["nazev_checkboxu"])) {
//neco udelat
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
smiesek0
Newbie
25. 10. 2014   #11
-
0
-

sice hodně starý dotaz, ale odpověď člena Jakub mi pomohla, kdy jsem si nevěděla rady s tlačítkem checkbox a jeho vyhodnocováním.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:8388:3b76:88aa:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

While a checkBox — založil Kalir44

CheckBox — založil Adrian

Checkbox — založil 79kiko

Multi checkbox — založil neimenuje

Vypis do checkbox — založil frytol

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý