EregI_Replace – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

EregI_Replace – PHP – Fórum – Programujte.comEregI_Replace – PHP – Fórum – Programujte.com

 

c7ronaldo
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 12. 2008   #1
-
0
-

mam problem s tymto kodom



<?php
$sprava111="Tipovačka bude najlepšia na svete :D ";
$vsetci_smajlici = mysql_query("SELECT * FROM pesko_smilies");
while($vs=mysql_fetch_array($vsetci_smajlici))
{
$smajlo=$vs["code"];
$zoznam_smajlikov1 = mysql_query("SELECT * FROM pesko_smilies WHERE display_on_posting = '1' AND code = '$smajlo'");
$zs1=mysql_fetch_array($zoznam_smajlikov1);
$prem=$zs1["code"];
$url1=$zs1['smiley_url'];
$sprava111=ERegI_Replace("$prem", "<img src=\"http://proevolution.cz/images/smilies/$url1\">", "$sprava111");
}
echo "<h1>$sprava111</h1>";
?>

po nacitani stranky mi nevypise text v tagoch <h1></h1> co mam zle?chybu mi to nevypusuje skor si myslym ze nespravne pouzivam funkciu ERegI_Replace

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.79.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
30. 12. 2008   #2
-
0
-

proc pouzivas "$prem" ?? zbytecne to zpomaluje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
c7ronaldo
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 12. 2008   #3
-
0
-

no to je jedno ale ja som sa pytal nieco ine ze preco mi to nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.79.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
30. 12. 2008   #4
-
0
-

neni lepsi stejne pouzit strtr? da se ji dat asociativni pole...

$nahrady = array();
while ( ... ) {
$nahrady[$zs1["code"]] = "<img src=\"http://proevolution.cz/images/smilies/{$zs1['smiley_url']}\">";
}

$sprava111 = strtr($sprava111, $nahrady);



BTW urcite nemas zaple chybove hlaseni a chcipne to na prvnim regexpu kde bude specialni znak... treba (, ), [, *, ......
regexp bude ocekavat k ( jeste taky ukonceni... )
takze:
1. zapni chybovy hlasky
2. zapni chybovy hlasky
3. zapni chybovy hlasky
4. zapni chybovy hlasky
5. pouzij radsi neco co nema specialni znaky viz. strtr

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
c7ronaldo
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 12. 2008   #5
-
0
-

no tak ja potrebujem aby mi nahradilo znak :) smajlikom a chybove hlasky zapnute nemam

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.79.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
30. 12. 2008   #6
-
0
-

kurna koukam jeste poradne co to tam sakra mas ...

neni jednodussi udelat tabulku:
smajl | url
':)' | 'usmev.jpg'
....

a pak to jednoduse vytahat


strtr ocekava toto:
array(
":)" => "<img -.......>",
":P" => "....."
);


mimochodem :) neni znak... znak je : taky je znak ) ale todle :) je uz retezec








Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
c7ronaldo
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
30. 12. 2008   #7
-
0
-

no hlavne je ze uz mi to funguje dakujem za pomoc neexistuje na fore nieco ako karma???tolkokrat by som uz niekomu pridal npar. teraz tebe

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.79.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
30. 12. 2008   #8
-
0
-

to asi ne... ale na tom prece nezalezi... hlavne ze to fici

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

EregI_Replace — založil MareX

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý