Jak zachovat PHP hlášky na úkor chybových hlášek IIS (Vista, IIS7, PHP) – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak zachovat PHP hlášky na úkor chybových hlášek IIS (Vista, IIS7, PHP) – PHP – Fórum – Programujte.comJak zachovat PHP hlášky na úkor chybových hlášek IIS (Vista, IIS7, PHP) – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
30. 12. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,
na stroji s WinVista Home Premium mi běhá PHP bez problému jako ISAPI. Až na jednu drobnost: pokud je v PHP kódu chyba, nezískám chybovou hlášku od PHP, ale obecné chybové hlášení od IIS7 (vnitřní chyba serveru). Máte někdo nápad, jak získat zpět PHP hlášky? Nebo jste už alespoň někde narazily na text, kde by k tomu někdo alespoň něco poznamnal? Snažil jsem se projít informace o PHP i IIS7, na fóru jsem nic nenašel, strejda Google taky nepomohl. Dokonce jsem zkusil pozměnit různá nastavení IIS, hlavně trasování, ale nic (fakt je, že jsem postupoval dost náhodně, moc se v tom nevyznám!). Nalezl jsem jen pár článků, které se však zabývají IIS7 a FastCGI PHP, nikoliv ISAPI modulem.
Budu vděčný za jakékoliv nakopnutí (i do řiti, pokud tam patřím :smile20: ). Díky.
P.S.: Instalace Apache ani FastCGI PHP pro mě není řešením.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 12. 2008   #2
-
0
-

hm...skús microsoft fórum =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
30. 12. 2008   #3
-
0
-

No, pravda je, že zakopaný pes bude nejspíš někde v nastavení IIS7. Takže to jdu zkusit a dám vědět (bude-li co). Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
5. 1. 2009   #4
-
0
-

VYŘEŠENO

Pomohly následující kroky v nastavení php.ini:

1) kontrola nastavení (!!!) a povolení display_errors = On (jj, já vím, už se těším na ty poznámky)
Ve skriptu jsem měl error_reporting na E_ALL, ale nastavení display_errors mi uteklo. Nicméně to nestačilo, takže:

2) zakázat logování chyb, log_errors = Off (patrně kvůli přístupovým právům, ale za to neručím)

Takže se posílám, kam patřím. Ale třeba to někomu přeci jen pomůže.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý