JavaScript animácie... – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JavaScript animácie... – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJavaScript animácie... – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 12. 2008   #1
-
0
-

ako urobiť animáciu v JS..nech to stojí čo to stojí...potrebujem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
Reklama
Reklama
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
30. 12. 2008   #2
-
0
-

Vytvoř si obrázky pro tu animaci, všechny je skrytě načti na stránku, aby byly ihned k dispozici. jeden z nich nech zobrazený a potom pomocí setInterval() v rozumném časovém intervalu načítej postupně další obrázky animace pomocí getElementById('ID_OBRAZKU').src = 'dalsi.jpg'. Proč nemůžeš udělat animovanej gif?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.69.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 12. 2008   #3
-
0
-

pretože nie som grafik %)...a ja sa do toho ani nestarám...a html ako menu animované atp?.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
30. 12. 2008   #4
-
0
-

Nějak popiš svoji představu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.69.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
30. 12. 2008   #5
-
0
-

proste...už som to tu niekde videl..."zložité menu?"...Js...akurát že nechcem Fw...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
30. 12. 2008   #6
-
0
-

Co je fw?

Jestli je to framework...ehm...jak chces proboha delat animace RUCNE kdyz ani neumis popsat co chces udelat? Zapomen na to, nejdriv se to poradne nauc. Udelat s nejakym frameworkem jednodych fadein, faeout atd. je i pro lamu, ale rucne, to uz je pomerne narocna zalezitost.

Prepokladam za po tom, co te v zakladce naucili malou nasobilku, jses okamzite nesebral a neskemral po lidech, jakze se to pocitaji ty integraly. Tohle je podobne, jeste musis ujit dlouhou cestu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
31. 12. 2008   #7
-
0
-

To CommanderZ : Nechápu, proč maj všichni z těch frameworků takový strach :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 12. 2008   #8
-
0
-

pretože sa musíš držať toho ako je to napísané!...A keď to nenájdeš,tak si s tým lám hlavu,alebo to nájdeš ale musíš si to prerobiť,pochopiť atď.
Keď ti niekto v JavaScripte povie: var x = 3; tak je to 100% premenná s hodnotou 3,vo frameworku ti povie: je to to isté ako JS, ale musíš: {podmienky,kde to napísať...a proste - obmedzenia}...Viem frameworky usnadňujú život...no...len dovtedy dokedy existujú návody a google...potom plávaš v tme a môžeš študovať framework ako je napísany (100kB kódu -.-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 12. 2008   #9
-
0
-

ja len potrebujem: pochopiť ako sa robia tie animácie ostatné nechajte na mňa...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.239.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

3ds max animácie — založil Dodo

Import hudby do animacie — založil Dolar3

Javascript — založil Onsi

JavaScript — založil kikinka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý