Registracia a login atd... – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Registracia a login atd... – PHP – Fórum – Programujte.comRegistracia a login atd... – PHP – Fórum – Programujte.com

 

janik3660
Návštěvník
1. 1. 2009   #1
-
0
-

Cafte, nieco je zle :)
1. pri prichode na index.php sa nic nedeje iba biela stranka
2. /registrovat.php ukaze formular vypisem ale do DB neuklada :(
3. SOM Z TOPHO ZMAGORENY PROSIM POMOZTE MI

INDEX.PHP:


<?php

session_start();

if((isset($_SESSION['prihlaseny_uzivatel']) &&

$_SESSION['prihlaseny_uzivatel'] != "" ) ||

(isset($_SESSION['heslo']) &&

$_SESSION['heslo'] != "" )) {



include "prihlaseny_uzivatel.php"; }

?>


_______________________________________________________________________________________________

prihlaseny_uzivatel.php:

<!doctype html>

<HTML xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk" lang="sk">

<HEAD>

<META http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

<TITLE>• Najväčšia slovenská internetová knižnica</TITLE>

</HEAD>

<body>

Prihlásený užívatež:

<b><?php echo $_SESSION['prihlaseny_uzivatel']; ?></b>.<br>

<a href="osobna_stranka.php">Upravi pofil</a>

</body>

</html>


_______________________________________________________________________________________________

neprihlaseny_uzivatel.php:

<!doctype html>

<HTML xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk" lang="sk">

<HEAD>

<META http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

<TITLE>• Najväčšia slovenská internetová knižnica</TITLE>

</HEAD>

<body>

Nieste prihlĂĄsenĂ˝, aby ste mohli sĹĽahovaĹĽ musĂ­te sa prihlĂĄsiĹĽ, prihlĂĄste sa

kliknutĂ­m <a href="prihlasit_uzivatela.php">TU</a>. Ak nieste registrovanĂ˝ tak sa

zdarma registrujtu <a href="registrovat.php">TU</a>.

</body>

</html>


_______________________________________________________________________________________________

spojenie.inc.php:

<?php

$spojenie = mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error());

$db = mysql_select_db("registration") or die(mysql_error());

?>


_______________________________________________________________________________________________

registrovat.php:

<?php

session_start();

ob_start();

include "spojenie.inc.php";

?>



<!doctype html>

<HTML xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk" lang="sk">

<HEAD>

<META http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

<TITLE>• Najväčšia slovenskĂĄ internetovĂĄ kniĹžnica</TITLE>

</HEAD>

<body>



<?php



$uzivatel = $_POST['uzivatel'];

$heslo = $_POST['heslo'];

$email = $_POST['email'];

$icq = $_POST['icq'];





if(isset($_POST['odoslat']) && $_POST['odoslat'] == "RegistrovaĹĽ") {

if($_POST['uzivatel'] != "" &&

$_POST['heslo'] != "" &&

$_POST['email'] != "" &&

$_POST['icq'] != ""){



$sql = mysql_query("SELECT username FROM user_info WHERE username =" . $_POST['uzivatel']);

$vysledok = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

if(mysql_num_rows($vysledok) != 0 ){

?>

Nick<?php echo $_POST['uzivatel'];?>už existuje.



<form action="registrovat.php" method="POST">

Nick:<input type="text" name="uzivatel"><br>

Heslo:<input type="password name="heslo" value="<?php echo $_POST['heslo']; ?>"><br>

E-Mail:<input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email']; ?>"><br>

ICQ:<input type="text" name="icq" value="<?php echo $_POST['icq']; ?>"><br><br>

<input type="submit" value="RegistrovaĹĽ">   <input type="reset" value="VyprĂĄzdniĹĽ">

</form>



<?php

} else {

$sql = mysql_query("INSERT INTO user_info (username, password, email, icq) VALUES ('$uzivatel','$heslo','$email,'$icq')");

echo htmlspecialchars("INSERT INTO user_info (username, password, email, icq) VALUES ('$uzivatel','$heslo','$email,'$icq')");

$vysledok = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

$_SESSION['prihlaseny_uzivatel'] = $_POST['uzivatel'];

$_SESSION['heslo'] = $_POST['heslo'];

?>

ÄŽakujeme za registrĂĄciu.



<?php

header( "Refresh: 5; URL=index.php");

echo "Vasa registracia je dokoncena !" .

"Budete presmerovany na vyzadovanu stranku, ak ste do 5 sekund neboli presmerovany, kliknite na nasleujuci odkaz" .

"<a href=\"index.php\">Kliknitu tu !</a>";

die();

}}

else {

?>



<form action="registrovat.php" method="POST">

Nick:<input type="text" name="uzivatel" value="<?php echo $_POST['uzivatel']; ?>"> <br>

Heslo:<input type="password name="heslo" value="<?php echo $_POST['heslo']; ?>"> <br>

E-Mail:<input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email']; ?>"> <br>

ICQ:<input type="text" name="icq" value="<?php echo $_POST['icq']; ?>"> <br> <br>

<input type="submit" value="RegistrovaĹĽ">   <input type="reset" value="VyprĂĄzdniĹĽ">

</form>



<?php

}}

else {

?>



<form action="registrovat.php" method="POST">

Nick:<input type="text" name="uzivatel"> <br>

Heslo:<input type="password name="heslo"> <br>

E-Mail:<input type="text" name="email"> <br>

ICQ:<input type="text" name="icq"> <br> <br>

<input type="submit" value="RegistrovaĹĽ">   <input type="reset" value="VyprĂĄzdniĹĽ">

</form>



<?php

}

?>



</body>

</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
HTML, CSS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, PASCAL, C/C++
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 1. 2009   #2
-
0
-

a to jeste neni vsechno :D zkus schvalne pri registraci poslat neco jako:

icq: '); drop table user_info; select '

teda mohlo by to nejak zafungovat... SQL INJECTINGU se nevenuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
1. 1. 2009   #3
-
0
-

:) ...

u toho index.php se ti nic neobjeví protože nebyla splněná nějaká z podmínek v ifu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
plasmo0
Věrný člen
1. 1. 2009   #4
-
0
-

Hele tak použij za mysql_query("INSERT...") ještě or die (mysql_error()); jest-li je tam chybka vypíše se ti ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
2. 1. 2009   #5
-
0
-

To KIIV :
To chodit nebude, protože magic_quotes_gpc (PHP5 je dnes uz prakticky vsude) ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.191.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
2. 1. 2009   #6
-
0
-

To Anonymní uživatel : kdyz myslis :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 1. 2009   #7
-
0
-

To KIIV : Si to zkus - jak POST tak GET má lomítka před ' ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.191.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 1. 2009   #8
-
0
-

To Anonymní uživatel : vim ze to nekde je... ja magic_quotes u sebe vypinam, protoze hadej co udela kdyz mas to a pouzijes jeste mysql_escape_string... a predelavat se mi to fakt nechce..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
3. 1. 2009   #9
-
0
-

Na to prece mame fci - if(get_magic_quotes_gpc()){ ... }

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.191.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Registrácia — založil zelenac1

Význam object sender atd. — založil wizpal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý