Print scrollable dynamic text – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Print scrollable dynamic text – Flash – Fórum – Programujte.comPrint scrollable dynamic text – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
23. 8. 2006   #1
-
0
-

Je to vůbec mo?n?. Nech rob?m ?o rob?m, nevytla?? mi cel? obsah skrolovan?ho dynamick?ho textu ale len to ?o je pr?ve zobrazen?. Nep?tajte sa ?o som u? sk??ala ale sk??ala som u? v?etko ?o som na?la v helpe. A teda print(target,"bmovie"), print(target,"bmax"), print(target,"bframe"), PrintJob(), vo v?etk?ch mo?n?ch kombin?ci?ch. Ten text je vn?tri movieclipu a je ?ahan? cez LoadVars z html str?nky. V podstate by som chcela aby sa po kliknut? na button vytla?ila pr?ve t? html str?nka. Nejak? rady? :ehh:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
František Sabovčik0
Návštěvník
29. 8. 2006   #2
-
0
-

Zkus to, předtím než začneš tisknout, roztáhnout na celý text.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
3. 9. 2006   #3
-
0
-

No to by možno išlo, ale ja neviem aký ten text bude dlhý. Naťahujem ho dynamicky. A občas je dlhý aj niekoľko strán. :O

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
František Sabovčik0
Návštěvník
7. 9. 2006   #4
-
0
-

Můžeš zkusit:
t._height = t.textHeight+5;
Nebo ještě se mi zdá existuje vlastnost autoSize, což ti automaticky dává velikost podle velikosti textu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Dynamic Link Library... — založil laik

Css print — založil Onsi

Echo alebo print — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý