Dobrej Desktop?... – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dobrej Desktop?... – Offtopic – Fórum – Programujte.comDobrej Desktop?... – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
4. 1. 2009   #2
-
0
-

Pozor! To, že máš dva 1,6MHz procesory neznamená, že ve výsledku budou rychlé jako jeden 3,2GHz. To platí pouze za naprosto ideálních podmínek, které v realitě nikdy nenastanou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #3
-
0
-

To Quiark : tj...potom si to nejak pretaktujem...tak aspoň nejakú radu bych poprosil =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
4. 1. 2009   #4
-
0
-

Jediné, co jsi nám obstojně popsal je grafická karta. Procesor "3,2GHz" nám nic neřekne, pověz nám model (mezi Pentiem 4, Celeronem, Core 2 Duo a Athlonem X2 je sakra rozdíl!).

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #5
-
0
-

Pentium 4...zatiaľ...keď si našporím bude Intel celeron i7...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
4. 1. 2009   #6
-
0
-

A jses si jisty, ze jde jen tak vyndat z PC P4 a dat tam i7? Ja jsem si celkem jisty, ze ne :)

A jinak k te sestave...;prijde mi to spis jako podprumer. I v notebooku by to asi byl sotva prumer.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
4. 1. 2009   #7
-
0
-

Celeron není i7. Pokud bys chtěl i7 (tedy to nejvýkonnější od Intelu), budeš potřebovat novou desku (kvůli jinému socketu než používá Pentium 4) a nové RAMky (protože k tomu Pentiu teď budeš mít nejspíš DDR2 a k i7 potřebuješ DDR3).

Takže budeš kupovat nový procesor, desku a paměti. To se ti prodraží :-)

Jak říká CommanderZ - ta sestava je na dnešní desktop podprůměrná.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #8
-
0
-

To Chrasty : to vieeem...=)...ale to až za pár rokov...teraz nejak nemám času na nejak veľký výber...proste 35k Sk alebo - 1162€ mám...a potrebujem niečo solídne(nie nadupané,nemám Enel a ani ČEZ)...
To CommanderZ: nj...mám rád 32-bitov nie 64...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
4. 1. 2009   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel : Pokud na tom nechceš hrát novější hry a nebudeš do budoucna potřebovat žádnej extra výkon tak to jde, jinak by to bylo vyhazování peněz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #10
-
0
-

To djanosik : Na Mafiu 2 (Na kterou slintám jak bernardín) to vystačí =D...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
4. 1. 2009   #11
-
0
-

To Anonymní uživatel : Záleží na tom, co si představujeě pod pojmem "vystačí". Od 9400GT si rozhodně moc neslibuj. Vzhledem k tomu, že požadavky Mafie 2 zatím nejsou známé, tak bych se tolik neradoval.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #12
-
0
-

To djanosik : to je pravda ,ale určite to nebude Crysis ktoré som nikdy nemal rád...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 1. 2009   #13
-
0
-

To Anonymní uživatel : Crysis to nebude, právě :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.101.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #14
-
0
-

Tak čo mi poradíte?...mám 35 000Sk - 1162€...tak?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
4. 1. 2009   #15
-
0
-

No nevim jaky je ted kurz CZK - SK, ale za 15 tisic CZK by se rozhodne dala poridit vyrazne vykonnejsi sestava (bez periferii). Na monitor ti dneska bohate staci 4000.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
4. 1. 2009   #16
-
0
-

Podle googlu je to asi 31 tisíc Kč. Za tolik peněz do toho můžeš dát snad i to i7...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
4. 1. 2009   #17
-
0
-

Chrasty napsal:
Podle googlu je to asi 31 tisíc Kč. Za tolik peněz do toho můžeš dát snad i to i7...


i7 je vyhozeni penez. Nejake pekne C2D/C2Q by bylo daleko vhodnejsi. A i kdyby jsi chtel tak 8000 na periferie, tak tam porad muzes dat podstatne vetsi disk a vyrazne vykonnejsi grafiku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
4. 1. 2009   #18
-
0
-

Na CZC je i7 v rozmezí 7 - 26k CZK...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #19
-
0
-

pozor Češi...my už máme €urá...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #20
-
0
-

predstavte si že máte 35k Sk...a máte si kúpiť desktop..akú výbavu by ste mi teda odporučili?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 1. 2009   #21
-
0
-

To CommanderZ : JJ, i7 je zatím vyhazováníá pěněz za HW a elektřinu. Zatím prakticky žádná aplikace (kromě rendnderování 3D a videa - a to ještě nemusí všechny) není schopna využít potenciál. i7 je určitě budoucnost, ale je na něm ještě potřeba zapracovat.
Hned jakmile jeden kamarád dohraje COH (Company of Heores) (což bude asi někdy kolem půlnoci - je to prostě cvok) mi snad odpoví na otázku jaký PC do 25 000 CZK (ve vybírání sestav je celkem dobrej, bohužel mě s mými požadavky nepomohl), tak se podělím o odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.101.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Jamp
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
4. 1. 2009   #22
-
0
-

Kup zostavu, napr agem, skladat si takto podpriemerny desktop za 35K neni dobry napad

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.9.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 1. 2009   #23
-
0
-

Tak první návrh (bude jich několik) počítáno s rezervou do 25 000 CZK:

Asus P5QL-E - Intel P43 2,2k
Intel Core2 Duo E8400 3,00GHz 6MB 1333MHz 775pin 4,2k
Corsair DIMM 4096MB DDR II 1066MHz TWIN2X4096-8500C7 1,6k
GigaByte HD 4870 X2 (GV-R487X2-2GH-B) 2GB, PCI-E 11,6k
Chieftec GPS-550AB-A 550W 2,0k
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ - 1TB SATA II 2,5k
CoolerMaster Elite 330 RC-330-KKN1-GP 0,9k



Nevím, jak se bude snášet 2GB paměti na grafárně s 4GB RAM na 32bit. procesoru, ale snad to PAE vyřeší, jinak 64bit. procesor

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.101.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Quiark0
Věrný člen
4. 1. 2009   #24
-
0
-

Jenže to je bez monitoru... jinak ten procesor je 64bitovej (to už dneska snad všechny).

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 1. 2009   #25
-
0
-

To Quiark : Aha, to jsem krapet přehlídl, takže problém vyřešen... A monitor se tam snad ještě vleze...
..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.101.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
4. 1. 2009   #26
-
0
-

No vidis, nakonec to bude uplne luxusni paranska masina :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
4. 1. 2009   #27
-
0
-

Samsung Spinpoint F1 HD103UJ - 1TB SATA II 2,5k...mne by stačilo 500GB =)...nie žeby to bolo veľa ale som zvyknutý skôr na menej...ale keďže vidím za akú malú cenu tak to beriem =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #28
-
0
-

a kolik to sežere wattu?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Andriel0
Stálý člen
5. 1. 2009   #29
-
0
-

No vzhledem k tomu, že je tam 550W zdroj, tak max. 550. Každopádně mafii bys na tom prvním počítači rozhodně ani nerozjel (tím myslím plynule, na nejnižší detaily) a pokud ano, musel bys mít sloní dávku štěstí. Na tomhle už je to reálné i na vyšší detaily. 35k SK není málo, ale na té sestavě, kterou ti sestavil kolega yaqwsx budeš muset ušetřit na monitoru.

Jo a když koupíš alespoň Visty Home Premium, tak máš přechod na Windows 7 zdarma

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #30
-
0
-

ouuukeeeej...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #31
-
0
-

To Andriel : ...monitor už teraz veľa nestojí ;-)...niekde pod posteľou by malo byť ešte niečo v rezerve =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
yaqwsx+9
Posthunter
5. 1. 2009   #32
-
0
-

To Andriel : To Anonymní uživatel : Možná by se dalo ještě ušetřit na procesoru...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.75.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #33
-
0
-

skôr na skříni...koupit bednu a pomocí kleští do nej vyrezat otvor a pridelat motorček + ventilátorek -> 12k (?!)...to koupim bednu za 6k (možná i míň po kontaktech) a mám na OS + pořádnej monitor =)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #34
-
0
-

Oprava...trošičku som to poplietol =D...grafická... =D...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #35
-
0
-

skús namiesto: GigaByte HD 4870 X2 (GV-R487X2-2GH-B) 2GB, PCI-E 11,6k ...niečo trošku lacnejšie...10k?...(Šporiť treba...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
5. 1. 2009   #36
-
0
-

nwm...skúsime to u nVidie...=)...koukám na Chip a sú tu dobré veci....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.236.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
5. 1. 2009   #37
-
0
-

To Anonymní uživatel : Pokud chceš hrát, grafika je stěžejní záležitost :) ale pravda je, že když si teď koupíš lacinější, časem se dá dokoupit druhá ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #38
-
0
-

tj...takže teraz to bude len 1 Gigová grafika...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #39
-
0
-

poraďte nejakú tu gigovú graf. kartu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #40
-
0
-

čo tak nVidia 280 GTX ?...(1024/GDDR3) - 11 500

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
6. 1. 2009   #41
-
0
-

To Anonymní uživatel : Chceš gigovku za 11 500 místo dvougigovky za 11 600? :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #42
-
0
-

jen rozmýšľam...treba nejako tých 11,6 zmenit na 10

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
yaqwsx+9
Posthunter
6. 1. 2009   #43
-
0
-

To Anonymní uživatel : na nVidi se momentálně asi vykašli - jsme jejím zastánce, stále má výkový převah na ATI, ale za nehorázný ceny... Zkusím ještě pohledat, jaká by byla vhodná

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.86.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #44
-
0
-

ok...dobré vedieť...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 1. 2009   #45
-
0
-

a čo monitor?...19'' alebo 22'' ?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.231.–
Andriel0
Stálý člen
7. 1. 2009   #46
-
0
-

Vždyť ono je to jedno. Já sám jsem na 17' a stačí mi to v pohodě. Pokud budeš hrát hry, doporučil bych větší, pokud ne, tak menší pro úsporu peněz... Jinak u monitoru jsou důležité jiné parametry, jako je odezva, jas, nebo rozteč bodů, ale s tím se asi nemá cenu zatěžovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
yaqwsx+9
Posthunter
7. 1. 2009   #47
-
0
-

Tak toto jsem dostal jako odpověď:

8-9k je prostě moc málo. Takže buď nV 260 nebo ATi4870.. Ale bacha, s brzkým vydáním nV295 klesnou ceny high-endu, takže ten 4870X2 bude za 10k> hadam... coz se vyplati jeste vic.

respektive ne nV260, ale mnohem radši 4870, nebo dokonce 4850Crossfire při změně desky, pokud to chce hned

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.79.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
7. 1. 2009   #48
-
0
-

Si delas srandu...9k moc malo na grafickou kartu? :smile19:

No ty jses mi ale snob.

Predstav si, ze treba ja jsem nikdy nemel grafickou kartu drazsi nez 3500 Kc. Nejdriv jsem na to nemel penize a ted bych to zase povazoval za vyhazovani. A kdyz pominu nejnovejsi strilecky, tak porad pustim skoro vsechno...na 4 roku stare karte za necele 4 tisice! Osobne chapu jeste grafiky za 6-7 litru, ale 10...to uz je fakt jen pro lidi co nevedi co s penezma.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
7. 1. 2009   #49
-
0
-

To CommanderZ : nesťažuj si!...doba ide vpred...vieš to je na tomto fachu to najhoršie...dva roky ubehnú jak voda a problém je v tom že vývoj už ide dopredu a ty pokiaľ nechodíš na výstavy a pod. nemáš šancu ako zistiť novinky lebo predsa povedané a ukazané z druhej ruky je niečo iné ako na vlastné oči....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
7. 1. 2009   #50
-
0
-

Neboj, mam dost kamaradu s narachanymi kompy a vim jake to je. Nevim jestli je to vekem nebo cim, ale proste jsem prisel na to, ze kdyz treba hraju s kamarady Call of Duty 4, tak je to pro me stejna zabava na 800*600 rozliseni a detaily stazenymi uplne na minimum pomoci nejakeho FPS configu jako pro ne, pri rozliseni 1920*200 na kompech za 40000.

Komp za 40000 pomuze tvemu egu, pokud ty hry bezi plynule, tak se uroven detailu na zabavnosti nijak neprojevi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
7. 1. 2009   #51
-
0
-

To CommanderZ : ego...ja ego nemám nijak veliké ale keď v matematickém exploreru počítam kombinatoriku tak to dá zabrať a 512 RAM proste nestačí...napr. matematická hádanka:
"Koľko rôznych variácií existuje pre 45 miestny kód pokiaľ je zložený iba z číslic od 1 po 9 nezarátajúc 0 a 5" a "Aká je pravdepodobnosť rovnakého kódu?." (Na to stačí papier =D...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.230.–
7. 1. 2009   #52
-
0
-

Blba vymluva, s tim ti grafika nepomuze (alespon nevim o zadnem matematickem software pro BFU provadejici vypocty na grafice ;) ).

A navic...tyhle priklady se resi pocetne, ne brutalni silou. A na takovy vypocet ti staci i 486.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.70.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
jadus.
~ Anonymní uživatel
99 příspěvků
2. 2. 2009   #53
-
0
-

a stejne tak neznamena ze kdyz mas 3,2ghz procik ze ten komp bude rychlej s 3Gb ramkama. Na tohle sem udelal primou umeru :kdyz se zveda vykon o 500mhz vykon bude lepsi s o jedno GB vyssi ramku. No na mam na notu 2,4ghz a 4gb ramky ddr2 a slape celkem v poho. Do tve sestavy kdybych mohl tak dam 8gb ramky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.38.–
Yety0
Stálý člen
3. 2. 2009   #54
-
0
-

To Anonymní uživatel : Jak to můžeš hrát. Nauč se radši programovat v C++ nebo v čemkoliv jiném.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.102.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 2. 2009   #55
-
0
-

To Yety : Někdo musí hrát to, co někdo jiný naprogramoval...kdyby programovali všichni, tak by se asi zrovna lehko neuživili :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Andriel0
Stálý člen
3. 2. 2009   #56
-
0
-

Grafika jako taková má vliv pouze na hry... Ani v 3D grafice, ani v programování, či většině jiných programů nemá grafika tak velký vliv, jako procesor... Např. v 3D grafice se GPU stará jen o renderování viewportů, aby to bylo plynulé... Jediné, co vím, tak že se prodávají speciální GPU na 2D se zapojením třeba pro čtyři monitory, ale o takové GK se tady asi nikdo nebaví... Čili jestli je ten počítač na hry, graf. karta do těch 6-ti tisíc naprosto postačuje (echm, s mojí 3870, kterou jsem koupil za 3 litry rozjedu i Crysis na DX10, pokud si to hodím na rozlišení 1024x768. Dnes se koupí za tři litry dvakrát tak výkonné karty, tak nevím, co tu kdo hrotí s kartou za 10 litrů)... Mimochodem, karty za 10 litrů, jako jsou X2 apod. jsou pro extrémně velké monitory, jsou neskutečně žravé a velmi ztrátové, jak na výkonu, tak na napájení... Je to předčasný kus technologie, který není ještě ani úplně odladěný. Pokud človíček zvažoval koupi 19' monitoru, pak ani nemá cenu uvažovat o koupi takovéhle grafiky, když nevyužije ani 70% z ní...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
tmi0
Věrný člen
3. 2. 2009   #57
-
0
-

To Andriel : a co treba vyuzit grafickou kartu (lepe receno jeji procesor) jako vypocetni silu? obzvlaste na nejake vektorove operace je to vyrazne rychlejsi nez klasicky... ale to uz je treba trosku umet programovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Quiark0
Věrný člen
3. 2. 2009   #58
-
0
-

A k čemu to současný běžný uživatel využije? :) Kromě převodu videa nebo hackování WPA sítí mě nic nenapadá :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.55.–
tmi0
Věrný člen
3. 2. 2009   #59
-
0
-

me se neptej, ja se beznym uzivatelum radeji vyhybam :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Dobrej joke :)) — založil P4nther

3d desktop — založil myky

Desktop — založil Samuel Lehotský

Desktop skřín — založil Stanislav Ospalý

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý