Pozicovani v zavilosti ne na okraji stranky apodob – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pozicovani v zavilosti ne na okraji stranky apodob – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPozicovani v zavilosti ne na okraji stranky apodob – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr Pila?0
Super člen
23. 8. 2006   #1
-
0
-

Potreboval bych zjistit (googlil jsem, ale nevygooglil) jak umistit trebas text v zavislosti trebas na obrazku
predem dekuji :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Reklama
Reklama
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
23. 8. 2006   #2
-
0
-

to máš strašně individuální, kde máš obrázek, jak ho máš udělanej apod.. zkus to trochu víc popsat...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Petr Pila?0
Super člen
24. 8. 2006   #3
-
0
-

No ja to myslel tak mam nekde na strance obrazek pak mam na strance textove pole...
obrazek mam na pevno a chci aby kdyz se stranka nejak deformuje aby obrazek i textove pole zustalo na miste... (pze ja mam ten obrazek jako podklad a kdyz se posune tak to vypada dzive) tak kdyz urcuji parametry top atd tak jestly by to nemohlo byt neco jako top of jmeno_obrazku nebo tak nejak :)
protoze (jsem v html zacatecnik) taky nevim jak mam udelat kdyz mam maxalizovanou stranku tak je to v poho ale kdyz ji pak zuzim tak se mi textove pole posune...
hodim vam link na konkretni pripad http://www.opus-dei.ic.cz/ vim je to osklive... ale na sve ucely dostacujici

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
24. 8. 2006   #4
-
0
-

nedelej to jako obrazek, ale jako pozadi neceho (stranky, DIVu...). Kdyz pak budes mit ten opbsah v tom, tak budes mit shodne deformace zajistene :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Petr Pila?0
Super člen
24. 8. 2006   #5
-
0
-

ahoj, diky moc, jen si jeste precti email (jestly ti dosel) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Petr Pila?0
Super člen
26. 8. 2006   #6
-
0
-

tak jsem stranku opravil jak mirne designove tak hlavne upne predelal technickou stranku stranky, ale jeste to neni uplne ono...
mam tam manu (tri, sloupcove... zatim ne plne vyuzite)
ale nevim jak udelat aby se mi kdyz menu pristisknu na prostredek aby se mi zuzoval okraj kde nic neni tak jsem to udelal nasledujicim zpusobem (sorry jeste upravim velikost obrazku... je to rychlovka)
kod by mel byt podle mozzily validni na xhtml 1.0 strict (w3.org mi nejak nece stranku precist... ci co... asi kvuli ic nevim)

ps: sorry za gramatiku.. je uz pozde a ja jsem unaveny

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Petr Pila?0
Super člen
28. 8. 2006   #7
-
0
-

tak jsem to jeste trochu uprivail vse je podle mych predstav...
az na to ze se to posira v MSIE (v mozzile a opere pohodicka)
kdyby se na to nekdo kouknul byl bych vdecny

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
28. 8. 2006   #8
-
0
-

1) jeste bych tam dal cerne pozadi
2) Dej i tem sloupcum cerne pozadi, takhle kdyz to je barevne, tak to pri nacitani tech obrazku vypada strasne
2) Rozsir trochu to pole pro obsah, tohle je desne uzke

Jinak ta grafika je dost cool

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Petr Pila?0
Super člen
28. 8. 2006   #9
-
0
-

jj chci to udelat tak ze kdyby se nekomu nahodou nenacetly obrazky aby to vypadalo lidsky :)
btw: musim komanderovi podekovat ze mi to pomohl upravit :)

edit: zahada s MSIE nejspise vyresena :)
edit2: tak ne :(
edit3: takze uz jsem na to prisel... pravy sloupec byl o jeden pixel sirsi a stacilo mu dat margin: -1px;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý