Vyhledavani bez databaze – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyhledavani bez databaze – PHP – Fórum – Programujte.comVyhledavani bez databaze – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marty_SVK0
Návštěvník
5. 1. 2009   #1
-
0
-

Zdravim potrebuju udelat vyhledavani na asi 10 strankach bez pouziti databaze (sou to jen texty). Melo by to vypadat asi tak ze zadam nejaky vyraz a ten vyraz bude treba na 9. a 5. strance - tak mi nejdriv nabidne 2 odkazy na ty stranky a kdyz jednu otevru tak me to hodi presne tam kde to slovo je. Jak mam postupovat a co mam pouzit ? Neexistuje nejakej podobni navod.

dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.42.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Reklama
Reklama
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
5. 1. 2009   #2
-
0
-

no, tak nikdy sem to nedelal. pokud bych dotoho sel, tak bych asi vyuzil nekoho jinyho (google). ale, urcite se da neco najit na webu. zkus neco ve stylu "php implement own fulltext". no, a co me napada jako prvni vec, je regularni vyraz...

jinak moznost, jak pak skocit na to slovo moc neni, musela by to ta stranka podporovat, ze ji predas treba nejakej parametr....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
KIIV+42
God of flame
5. 1. 2009   #3
-
0
-

To hrach : jojo musel by nahradit to hledane slovo za html kotvu... ci jak se tomu nadava :D tusim a name

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
5. 1. 2009   #4
-
0
-

bud <a name="neco"></a>
nebo <a id="neco"> </a>
myslim že de taky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Marty_SVK0
Návštěvník
5. 1. 2009   #5
-
0
-

diky za tipy vyskousim

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.42.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

Odhlášení bez databáze — založil Johny

Chat v PHP (bez databáze) — založil Serveronaut

Vyhledávání — založil al

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý