Mysql_fetch_object Error – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mysql_fetch_object Error – PHP – Fórum – Programujte.comMysql_fetch_object Error – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pocko
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 1. 2009   #1
-
0
-

Dobrý den,

jsem uplny programatorsky laik, zatim vim jenom neco o premennych a includovani a mysql tabulkach...
Dostala se mi do rukou zaujimava liga pro internetovou strilecku COUNTER STRIKE 1.6 , pro RS PHP-Fusion (.cz)
Pri aktivaci teamu v lige, kdyz nemate presny pocet hracu v teame (napr. liga 5na5 a jste jen sam v tymu), namysto toho - ze hodi echo s textem Nemas dostatek hracu a presmeruje na detajl tymu, napise Mysql_fetch_object error (na radku 965).
Nevim si s timto problemem rady, tak vas prosim o pomoc. Pripojuji radky 961 az 973

		  if(isset($_GET['action']) AND $_GET['action'] == "activeclan"){

if($_GET['actioner'] == $userdata['user_id'] AND detectVALUE($_GET['actioner'], $_GET['clan_id']) == "1" || detectVALUE($_GET['actioner'], $_GET['clan_id']) == "2") {
$play_liga = mysql_query("select * from ".table_players." where `player_clan`=".$_GET['clan_id']);
$liga = mysql_fetch_array(mysql_query("UPDATE ".table_clans." SET `clan_active`='1' WHERE `clan_id`='".$_GET['clan_id']."' limit 1"));
if(mysql_num_rows($play_liga) >= $k_array_ligy[$liga->clan_liga]) {
writeLog($_GET['actioner'], $_GET['clan_id'], "Aktivoval klan.");
URL("?p=detaily&clan_id=".$_GET['clan_id']);
} else {
$alert=true; $alert_text="Klan nemôže byť aktivovaný, pretože je v ňom málo hráčov.";
$redict=true; $redict_url="?p=detaily&clan_id=".$_GET['clan_id'];
}
}
}


Moc dík.. :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
Reklama
Reklama
mirkoM
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 1. 2009   #2
-
0
-

Problemovy je radek 4. Bud chces MySQL tabulku updatovat (UPDATE), nebo ziskat data (SELECT) a s temi pracovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.248.248.–
pocko
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 1. 2009   #3
-
0
-

jojo, chci updatovat (UPDATE tam mám) ale asi je tam nakej syntax error... nevite prosim presneji mi rict, co mam kde prepsat, aby to jelo tak jak ma ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

Podobná vlákna

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error C# — založil maxiking27

Error — založil karel

Error — založil Matyas

GL Error — založil Kenvelo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý